Quantcast

P. Porošenka pažadėjo priešo puolimo atveju skelbti šalyje karinę padėtį

  • Teksto dydis:

Ukrainos prezidentas Petro Porošenka pareiškė, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos neketina pereiti į puolimą Donbase, bet taip pat pažadėjo pateikti parlamentui įstatymo projektą apie karinės padėties įvedimą Ukrainoje priešo puolimo atveju, kad šalis labai greitai atsidurtų „karinėse vėžėse“.

„Ukrainos ginkluotosios pajėgos ir aš, Ginkluotųjų pajėgų vyriausiasis vadas, duodame aiškias garantijas besąlygiškai laikytis Minsko susitarimų; mes nepereisime į puolimą“, – sakė jis penktadienį rusų kalba kreipdamasis į okupuotų teritorijų gyventojus per televizijos kanalą „Ukraina“, kurį mato šalies rytų gyventojai.

„Jeigu Ukrainos pajėgos bus atakuotos, mes padarysime viską, kas įmanoma, kad užtikrintume jų gynybą. Nedelsiant bus įvesta karinė padėtis. Aš pateiksiu parlamentui atitinkamą įstatymo projektą, ir šalis labai greitai pereis į karines vėžes“, – pabrėžė P.Porošenka.


Šiame straipsnyje: karas UkrainojePetro Porošenkakarinė padėtisUkrainos ginkluotosios pajėgos

NAUJAUSI KOMENTARAI

Hmm..

Hmm.. portretas
asilai ne asilai o ko tada darysem jeigu ką?Kad kvailystes musu valdžia kret tiek jau tos bet kad stato anie mus visus i ruskiu taikiklį tai tikra tep yr

ASILAMS

ASILAMS portretas
Tie du asilai, kurie parašė "ką jūs darysite kai Ukraina susitaikys su Rusija? Kokiame mėšle jūsų dėka mes visi atsidursime?", jau savo varde nurodė, kas jie tokie yra. Aš tai juos dar ir išsigimusiais asilais pavadinčiau.

to asilas

to asilas portretas
"ką jūs darysite kai Ukraina susitaikys su Rusija?Kokiame mėšle jūsų dėka mes visi atsidursime?" To niekada nebeįvyks, nes per daug pralieta kraujo. Miegok ramiai!
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių