Quantcast

Ministras: Rusijos ekonomika kitais metais gali susitraukti 4 procentais

  • Teksto dydis:

Rusijos finansų ministras Antonas Siluanovas penktadienį sakė, kad šalies ekonomika kitais metais gali susitraukti 4 procentais ir kad biudžeto deficitas gali būti 3 procentai.

Rusų žurnalistams ministras sakė, kad ekonomika susitrauks 4 procentais, naftos kainai esant maždaug 60 dolerių už barelį. Jis pridūrė, jog tikisi, kad rublio kursas bus maždaug 51 rublis už dolerį.

Centrinis bankas neseniai paskelbė, kad Rusijos ekonomikos susitraukimas, esant dabartinėms naftos kainoms, gali būti iki 4,8 proc. ir kad atsigavimo nesitikima iki 2017 metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tam taigi

Tam taigi portretas
Ponas ubage kodel tu nori kad ir rusai gyventu kaip tu? Tu ubagas todel kad visada girtas todel ir kvailas.Mesk gerti,pradek rimtai dirbti ir gyvensi kaip zmogus ir noresi kad kiti geriau gyventu.Dabar tu pats gyveni ne kaip zmogus ir kitiem linki blogio GIRTUOKLIS

Taigi

Taigi  portretas
Rusijos ekonomika kitais metais gali susitraukti 4 procentais. Tai tuo atveju, jei fašistinei Putino klikai nebus daugiau įvesta sankcijų. Jei sankcijų padaugės, ekonomika gali susitraukti ir 40 procentų. Tikėkimės, kad sankcijų nedaugės, nes niekas nenori, kad Europą užplūstų rusų ubagai.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių