Quantcast

„Marks & Spencer“ ketina uždaryti daugiau kaip 100 parduotuvių

  • Teksto dydis:

Restruktūrizavimą vykdanti Didžiosios Britanijos mažmenininkė „Marks and Spencer“ (M&S) Jungtinėje Karalystėje uždarys daugiau kaip 100 parduotuvių, kurių rezultatai nepateisina lūkesčių.

Prekybos tinklas, prekiaujantis apranga, avalyne ir maisto produktais, padidino uždaromų parduotuvių skaičių, nes siekia mažiausiai trečdalį pardavimų perkelti į internetą.

Kiek darbo vietų bus panaikinta, prekybos milžinė nenurodė, tačiau žiniasklaida praneša, kad grėsmė yra kilusi tūkstančiams darbo vietų.

„Pagal naujausius planus iki 2022 metų M&S uždarys iš viso daugiau kaip 100 parduotuvių, įskaitant 21 parduotuvę, kurios jau buvo uždarytos, ir 14 papildomų parduotuvių...“, – pranešė įmonė.

2016 metų lapkritį M&S pradėjo savo parduotuvių Didžiojoje Britanijoje penkerių metų pertvarką, o pernai paspartino restruktūrizavimą.

Mažmenininkei, kuri 2017–2018 finansinių metų pabaigoje turėjo iš viso 1,035 tūkst. parduotuvių, tenka atlaikyti didelę konkurenciją su prekybos tinklais ir pigių drabužių tinklu „Primark“, taip pat su elektroninės prekybos milžinais, tokiais kaip „Amazon“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Cha-che, dar vieną tinklą pas save kviesim?.. negi tai rimta?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių