Quantcast

Madonna netikėtai pasirodė Vašingtono marše

  • Teksto dydis:

Garsioji amerikiečių dainininkė Madonna netikėtai pasirodė šeštadienį Vašingtone vykusioje protesto akcijoje, kurioje dalyvavo šimtai tūkstančių žmonių, pasisakiusių už moterų teises bei prieš naująjį JAV prezidentą Donaldą Trumpą (Donaldą Trampą).

„Sveiki atvykę į meilės revoliuciją, – po kelias valandas trukusių garsenybių ir žmogaus teisių aktyvistų kalbų sakė ant scenos pasirodžiusi Madonna. – Už sukilimą. Už mūsų, kaip moterų, atsisakymą priimti šią naują tironijos erą.“

Kiek anksčiau iki 58 metų dainininkės pasirodymo nuo scenos kalbėjo kelios garsenybės, tarp jų ir feminizmo šauklė Glorią Steinem (Glorija Stainem) ir aktorė Ashley Judd (Ešli Džad).

„Mes nebijome. Mes nesami vieni. Mes nenusileisime. Mūsų jėga yra mūsų vienybėje, ir nė viena priešiška jėga neturi šansų prieš mūsų tikrą solidarumą“, – kreipdamasi į minią, kurią daugiausia sudarė moterys, sakė Madonna.

Dainininkė JAV prezidento rinkimuose rėmė demokratę Hillary Clinton (Hilari Klinton) ir po šios pralaimėjimo pareiškė, kad moterys turi „gentinį negebėjimą“ priimti moterį prezidentę.

„Moterys nekenčia moterų. Štai ką manau“, – muzikos žurnalui „Billboard Magazine“ sakė dainininkė.

Šeštadienį Madonnos pasakytoje kalboje netrūko ir riebesnių žodelių.

„Mums prireikė šios tamsos, kad mus pažadintų. Gėris nelaimėjo šių rinkimų, tačiau galiausiai gėris laimės“,– pabrėžė Madonna.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vida

vida portretas
protas paliko tas moteris kulverstukes.

Dėdis Iš Kauno

Dėdis Iš Kauno portretas
"FARŠĖ"

Į senatvę

Į senatvę portretas
jau pasidarė durna
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių