Quantcast

„Madame Tussauds“ muziejuje atidengtas vaškinis D. Trumpas

  • Teksto dydis:

Garsiajame Londono „Madame Tussauds“ („Madam Tiuso“) vaškinių figūrų muziejuje trečiadienį buvo atidengta išrinktojo JAV prezidento Donaldo Trumpo (Donaldo Trampo) vaškinis antrininkas – žinoma, su ryškiu įdegiu ir geltonų plaukų kupeta.

Tamsiai mėlyną kostiumą vilkinčio, raudoną kaklaraištį ryšinčio D. Trumpo statula buvo pastatyta Baltųjų rūmų Ovalųjį kabinetą atkartojančiame fone.

Jo kostiume įsegtas JAV vėliavą vaizduojantis ženkliukas, o pats manekenas stovi priglaudęs rankas prie juosmens ir rūsčiai žvelgia į priekį.

Kuriant respublikono vaškinį atvaizdą buvo pasitelkti ekspertai, kurie padengė skulptūros galvą banguotais jako plaukais, o makiažo specialistai kūrė jo įvaizdį, garsėjantį itin ryškiu įdegiu.

Kūrėjams – didelis darbas

„Nuo tada, kai ponas D. Trumpas po abiem partijoms įtemptos ir sudėtingos kampanijos buvo paskelbtas nugalėjusiu kandidatu, mūsų studijos komanda buvo neįtikėtinai užimta, kurdama jo žymųjį žvilgantį įdegį ir įsimintiną šukuoseną, kad spėtų iki jo prezidentinės kadencijos pradžios“, – sakė muziejaus vadybininkas Edwardas Fulleris (Edvardas Fuleris).

Netikėtą pergalę per lapkričio mėnesį vykusius rinkimus iškovojęs D. Trampas 45-uoju JAV prezidentu bus prisaikdintas penktadienį.

Atidengus vaškinių figūrų muziejuje jo statulą, iš muziejaus ekspozicijos buvo išimtas kadenciją baigiančio Baracko Obamos (Barako Obamos) atvaizdas.

Be D. Trumpo statulos, muziejus dar turi tokių politikų kaip Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas ir Didžiosios Britanijos diplomatijos vadovas Borisas Johnsonas (Borisas Džonsonas) vaškines figūras.

Lankytojai D. Trumpo vaškinę figūrą galės išvysti nuo penktadienio. Muziejuje ji bus eksponuojama iki naujojo JAV prezidento kadencijos pabaigos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių