Quantcast

M. Saakašvilis: tebesu Ukrainos politikas

  • Teksto dydis:

„Aš esu Ukrainos gyventojas, grįžau į ją su legaliais dokumentais, mano išsiuntimas į Lenkiją buvo neteisėtas“, - pareiškė antradienį žurnalistams Varšuvoje buvęs Gruzijos prezidentas Michailas Saakašvilis.

Pirmadienį Ukrainos pasienio apsaugos pareigūnai sulaikė M. Saakašvilį viename iš Kijevo restoranų, nuvežė jį į oro uostą ir išsiuntė į Lenkiją, iš kurios jis atvyko į Ukrainą.

Pasak M. Saakašvilio, jis buvo išsiųstas iš Ukrainos todėl, kad prezidentas Petro Porošenka laiko jį didžiausiu politiniu oponentu. „Matyti, kad P. Porošenka manęs bijo labiausiai. Jis žino, kad manęs nepavyks nupirkti. Aš su juo nesiderėsiu“, - teigė buvęs Gruzijos prezidentas.

„Aš atsisakiau nekreipti dėmesio į jo korupciją ir apgavystes. Mėginimas atsikratyti manęs kaip Ukrainos politiko pasmerktas nesėkmei. Aš buvau ir esu Ukrainos politikas, aš sieksiu susigrąžinti savo pozicijas Ukrainoje“, - patikino M. Saakašvilis.

M. Saakašvilis, kuriam atimta Ukrainos pilietybė, praėjusių metų rugsėjo pradžioje su šalininkų pagalba prasiveržė pro pasieniečių kordoną ir pateko į Ukrainos teritoriją iš Lenkijos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Naisys

Naisys portretas
Pasikvieskime i Lietuvą, kovotų su oligarchais ir pas mumi.

...

... portretas
"M. Saakašvilis: tebesu Ukrainos politikas" - gal tuo pačiu jis ir Popiežius?..
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių