Quantcast

M. Le Pen laikinai nusišalino nuo vadovavimo savo partijai

  • Teksto dydis:

Kandidatė į Prancūzijos prezidentus Marine Le Pen (Marin Le Pen) paskelbė, kad laikinai nusišalina nuo vadovavimo savo kraštutiniam dešiniajam Nacionaliniam frontui (FN).

Šiuo pirmadienio žingsniu tikriausiai siekiama pritraukti potencialių rinkėjų iš įvairių visuomenės sluoksnių prieš antrąjį rinkimų ratą gegužės 7 dieną. Ji varžysis su nepriklausomu centristu Emmanueliu Macronu (Emanueliu Makronu), pirmajame rate praeitą sekmadienį gavusiu daugiausiai balsų.

„Šįvakar nebesu Nacionalinio fronto prezidentė. Esu kandidatė į prezidentus“, – per Prancūzijos visuomeninės televizijos žinias sakė M.Le Pen.

Praeityje ji yra sakiusi, kad yra ne savo partijos kandidatė, ir tai pabrėžė vasarį pristatydama savo platformą. Tąsyk M.Le Pen aiškino, kad siūlo savo pačios, o ne partijos palaikomas priemones.

M.Le Pen kelerius metus stengėsi patraukti rinkėjus iš kairės ir dešinės bei stengėsi sušvelninti rasistinį ir antisemitinį FN įvaizdį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pUTLERIŠKAS SPRENDIMAS

pUTLERIŠKAS SPRENDIMAS portretas
Kvailos instrukcijos iš maskvos - tapti visos liaudies prezidentu. Ar ne putleris taip pat darė? kgb-ietiškas primityvizmas. Turbūt, Prancūzijos žmonės skaniai pasijuoks.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių