Quantcast

M. Cohenas: D. Trumpas žinojo, kad mokėdami moterims už tylėjimą elgėmės neteisingai

  • Teksto dydis:

Teisininkas Michaelas Cohenas tvirtina, kad prezidentas Donaldas Trumpas liepė jam sumokėti už tylėjimą moterims, su kuriomis, įtariama, turėjo romanus, nors žinojo, kad taip elgtis neteisinga.

Tokias mintis M. Cohenas išsakė penktadienį pasirodžiusiame interviu.

„Visų pirma, niekas Trumpo organizacijoje nevyksta be pono Trumpo žinios. Jis nurodė man atlikti mokėjimus, jis nurodė man įsivelti į tuos reikalus“, - interviu transliuotojui ABC sakė buvęs asmeninis D. Trumpo advokatas.

„Šis vyras nesako tiesos“, - pridūrė M. Cohenas, kuriam už rinkimų kampanijos finansavimo pažeidimus ir melavimą Kongresui šią savaitę skirta trejų su puse metų laisvės atėmimo bausmė. Bausmę teisininkas pradės atlikti kovą.

M. Coheno bylą tiriančių prokurorų teigimu, mokėjimas už tylėjimą moterims, su kuriomis D. Trumpas galimai turėjo intymių santykių, pažeidė rinkimų kampanijos finansavimo įstatymus ir buvo mėginimas daryti įtaką 2016-ųjų prezidento rinkimams.

D. Trumpas savo ruožtu šiuos mokėjimus apibūdino kaip „paprastus, asmeninius sandorius“, nesusijusius su rinkimų kampanija. Kaltę dėl bet kokių pažeidimų prezidentas ir jo komanda suvertė M. Cohenui.

M. Cohenas bendradarbiauja su specialiuoju prokuroru Robertu Muelleriu, tiriančiu galimą Rusijos kišimąsi į paskutiniuosius JAV prezidento rinkimus bei galimą D. Trumpo komandos ir Maskvos bendrininkavimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių