Quantcast

A. Lukašenka užsiminė apie Baltarusijos nepriklausomybės laukiančius išbandymus

  • Teksto dydis:

Baltarusija turi būti pasiruošusi sudėtingiems ateinantiems dvejiems metams, per kuriuos gali būti mestas iššūkis šalies nepriklausomybei, penktadienį pareiškė prezidentas Aleksandras Lukašenka.

„Metai bus visiems skirtingi: kai kam – lengvi, kai kam – sunkūs. Tačiau drįstu tiksliai pasakyti, kad mūsų šaliai, mūsų liaudžiai ne vien 2019-ieji, bet ir 2020-ieji bus nelengvi. Tai – nelengvi metai, nes, pasakysiu atvirai, per šiuos dvejus metus mus labai smarkiai „bandys dantimi“. Konkrečiai – ar mes verti tokios nepriklausomybės, apie kurią visada ir visur kalbame“, – naujienų agentūra BelTA citavo prezidento žodžius per priėmimą, surengtą Naujųjų metų pagal Julijaus kalendorių išvakarėse.

„Ir turime būti pasiruošę atsakyti į šį klausimą. Esu visiškai įsitikinęs, kad rasime deramą atsakymą“, – pridūrė A. Lukašenka.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Realybė

Realybė portretas
Pats Lukošenka yra Baltarusijos nepriklausomybės rakštis. Laikas į pensiją.

aitvaras

aitvaras portretas
Musu prezidente ir kiti politikai turetu vaziuoti i Gudija palaikyti Musu broliu ir kaimynu gudu,kad rusu nacistai ju neuzimtu,nes turesime ta slykscia sali rusija is dvieju valstybes pusiu.Reik jau galvoti,ka Lietuva gali pasiuliti Gudijai,kad rusu issigimelis jos neokupuotu.

Nerijus

Nerijus portretas
Paziurekite Naugarduko pili t.y. Nov Gorodovo.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių