Quantcast

Londonas: antimusulmoniškais vaizdo įrašais tviteryje pasidalijęs D. Trumpas suklydo

  • Teksto dydis:

JAV prezidentas Donaldas Trumpas (Donaldas Trampas), trečiadienį socialiniame tinkle „Twitter“ pasidalijęs vienos britų kraštutinių dešiniųjų grupės paskelbtais trimis antimusulmoniškais vaizdo įrašais, „suklydo“, pareiškė Didžiosios Britanijos premjerės Theresos May (Terezos Mei) atstovas spaudai.

Šiais įrašais tviteryje pirmoji pasidalijo kraštutinių dešiniųjų grupės „Britain First“ („Britanija – pirmiausia“) lyderio pavaduotoja Jayda Fransen (Džeida Fransen).

„Britain First“ siekia supriešinti bendruomenes pasitelkusi neapykanta persmelktą naratyvą, sėdama melą ir kurstydama įtampą. Tai kelia nerimą įstatymus gerbiantiems žmonėms“, – sakė premjerės atstovas.

„Dauguma britų atmeta nepakančią kraštutinių dešiniųjų retoriką, kuri yra šios šalies puoselėjamų vertybių – padorumo, tolerancijos ir pagarbos – priešybė. Taip pasielgęs (JAV) prezidentas suklydo“, – pridūrė Dauning Strito atstovas.

Pagrindinės opozicinės Leiboristų partijos pirmininkas Jeremy Corbynas (Džeremis Korbinas) kiek anksčiau tviteryje parašė: „Tikiuosi, kad mūsų vyriausybė pasmerks Donaldo Trumpo pasidalijimą kraštutinių dešiniųjų (įrašais). Jie yra netinkami, pavojingi ir kelia grėsmę mūsų visuomenei.“

Viename įrašų esą matomas musulmonas, daužantis olandą berniuką ramentais. Kitame matoma, kaip islamistų nusikaltėlis nustumia paauglį nuo stogo. Trečiame vaizdo įraše musulmonas niokoja Mergelės Marijos skulptūrą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kęstas

Kęstas portretas
Prezidentas Trumpas atvirai kalba apie pavojų, kurį mums kelia musulmoniškieji ekstremistai, cituodamas tris video įrašus "Viename įrašų yra matomas jau Vakaruose gimęs musulmonas, daužantis olandą invalidą berniuką ramentais. Kitame matoma, kaip islamistų nusikaltėlis nustumia paauglį nuo stogo. Trečiame vaizdo įraše musulmonas niokoja Mergelės Marijos skulptūrą." Neoliberalai politikai, verslininkai, laukiantys pelno iš milijonais leidžiamų į Vakarus musulmoniškųjų ekonominių migrantų, ir jų nupirkta žiniasklaida (įskaitant mūsų Delfį) bando sugėdinti prezidentą Trumpą ir kitus, atvirai svarstančius terorizmo problemą. Neišdegs. Saugumas yra svarbiau už begalinį politinį korektiškumą. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių