Quantcast

Latvijoje pradėtas tyrimas dėl V. Putino dukterų sąskaitų

  • Teksto dydis:

Latvijos finansų ir kapitalo rinkos komisija pradėjo tyrimą dėl galimų slaptų Rusijos prezidento Vladimiro Putino dukterų sąskaitų Latvijos bankuose, interviu Latvijos televizijai LNT antradienį sakė komisijos pirmininkas Peteris Putninis.

Jo teigimu, toks tyrimas gali užtrukti kelias savaites.

„Čia negalima pulti į kraštutinumus. Jeigu žmogui netaikomi jokie apribojimai, jis turi teisę atsidaryti sąskaitą Latvijos banke, įskaitant ir Rusijos prezidento dukteris, jeigu jų nėra sankcijų sąraše. Kitas reikalas, jeigu tai vyksta per kažkokias kompanijas, jeigu yra kažkoks šešėlinis verslas ir kiti dalykai, neištirti lėšų legalizavimo požiūriu“, – sakė P. Putninis.

Amerikiečių žurnalas „Mother Jones“ anksčiau paviešino knygos („Russian Roulette: The Inside Story of Putin's War on America and the Election of Donald Trump“) apie tariamą Rusijos kišimąsi į 2016 metų JAV prezidento rinkimus ištraukas, kuriose užsimenama, kad Rusijos prezidento dukterys esą turi slaptų sąskaitų Latvijoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Šiaip

Šiaip portretas
Budamas tokiu žmogumi, jau kur, kur bėt tikrai pasaulyje atrasčiau geresnių vietų savo slaptom saskaitom.... Latvija netgi ne ofšorinė zona. Koks protyngas žmogus tuo labiau iš Rusijis ten tikrai realius pinigus laikytų... Nebent šiaip "sėmkes" "lemą" kita smulkiom išlaidom..

putis

putis portretas
Putinaite patare putniniui kaip kovoti su putinu
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių