Quantcast

Kremlius perspėja JAV neskelbti Rusijai naujų sankcijų

  • Teksto dydis:

Kremlius pirmadienį perspėjo, kad JAV planuojamos naujos sankcijos Rusijai pakenktų abiejų šalių interesams.

„Laikome tęsiamą sankcijų retoriką duodančia priešingų rezultatų, kenkiančia abiejų šalių interesams ir, žinoma, darančia žalą trečiosioms šalims, su kuriomis Rusija, nepaisant visų neigiamų tendencijų, tęsia ir plėtoja dvišalius prekybos ir ekonominius santykius“, – sakė prezidento Vladimiro Putino atstovas Dmitrijus Peskovas.

Birželio viduryje JAV Senatas triuškinama dauguma nubalsavo už griežtesnes sankcijas, bet to teisės akto projektas buvo įstrigęs Atstovų Rūmuose iki praeito šeštadienio, kai buvo pasiektas susitarimas.

Dabar Atstovų Rūmai turėtų antradienį balsuoti dėl papildomų priemonių, turinčių padidinti spaudimą Rusijai dėl numanomo kišimosi į pernykščius JAV prezidento rinkimu, taip pat už 2014 metais įvykdytą Ukrainai priklausančio Krymo aneksiją. Be to, ketinama sugriežtinti sankcijas Iranui ir Šiaurės Korėjai už balistinių raketų bandymus.

JAV prezidentas Donaldas Trumpas (Donaldas Trampas) priešinosi šiam teisės aktui, mat jis turėtų atimti iš jo galimybę ateityje vienašališkai sušvelninti Maskvai taikomas poveikio priemones ir faktiškai nustatytų Kongreso priežiūrą valstybės vadovui.

Vis dėlto D.Trumpui neliks kitos išeities tik pasirašyti šį sprendimą, vystantis politiniam skandalui dėl jo rinkimų kampanijos potencialaus susimokymo su Rusija, siekiant užtikrinti pergalę respublikonui.

D.Peskovas sakė, kad Kremlius toliau stebi padėtį, ar D.Trumpas patvirtins naująsias priemones. Baltųjų rūmų komunikacijos direktorius Anthony Scaramucci (Entonis Skaramučis) anksčiau sakė, kad JAV lyderis dar nėra galutinai apsisprendęs..

Kol D.Trumpas dar nepriėmė galutinio sprendimo, per anksti kalbėti apie potencialius atsakomuosius Maskvos veiksmu, pažymėjo Kremliaus atstovas.

Jungtinės Valstijos 2014 metais paskelbė sankcijas Rusijai dėl jos vaidmens Ukrainos konflikte, o dėl to žingsnio Maskvos ir Vašingtono ryšiai pašlijo labiausiai nuo Šaltojo karo pabaigos.

Rusija tikėjosi, kad į valdžią atėjus D.Trumpui santykiai galėtų atšilti, bet šios viltys atrodo blėstančios, nes Baltųjų rūmų vadovas patiria didelį Vašingtono politinį spaudimą.


Šiame straipsnyje: RusijaJAVsankcijos

NAUJAUSI KOMENTARAI

Visiems

Visiems portretas
Tie Chi chi chi ir cha cha cha yra mano kaimynai. Jie gyvena kartu. Pederastai ir pedofilai kaip retą. Tai yra vyras ir žmona. Šeima kaip dabar mėgstama sakyti. Tik nežinau kuris vyras, o kuris žmona. Tikriausiai, tai du viename. Už kitą nuomonę turinčius dergimą ir prostitutės magnolijos ir komunistinės kolaborantės liaupses jiems duoda atčiulpti pediko iš URM-kiauliasnukio šliosą ir išlaižyti prostitutės magnolijos išangę. Jų tėvai ir seneliai buvo idėjiniai komunistai. Jie auklėjo ir Chi chi chi ir cha cha cha komunistinio internacionalizmo dvasia. Verkė ir alpo visa šeima, kai Stalinas mirė. Plaukus rovėsi jiems gerbiamo ir mylimo Stalino mirties garbei. Dabar persivertė į kitas įdėjęs ir dergia kitą nuomonę turinčius, kaip komuniagų laikais. Matyt neišnyko jų komuniagų ir stukačių tėvų įskiepytos įdėjos, kad tik kuo arčiau lovio pilno jovalo ir gauti iš komunistinės lervos šikmedalį.

Chi chi chi Skaitykit “Ozio tvarto myzalai”

Chi chi chi     Skaitykit “Ozio tvarto myzalai”   portretas
Ir jūs pajusit smarvę, sklindančią nuo šlapimo nelaikančio degrado.

Chi chi chi Skaitykit “Ozio tvarto myzalai”

Chi chi chi  Skaitykit “Ozio tvarto myzalai” portretas
Ir jūs pamatysit iš kokių tipų surenkamos Putino subinlaižių gretos.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių