Quantcast

Koks pasaulio miestas brangiausias pasimatymams Valentino dieną?

Ženeva - brangiausias pasaulio miestas pasimatymams šv. Valentino dieną. Tokią išvadą leidžia daryti trečiadienį agentūros „ECA International“ paskelbti duomenys.

Kelios valandos su kultūrine programa ir apsilankymu restorane šiame Šveicarijos mieste įsimylėjėliams atsieis 295 dolerius.

Į šią sumą įeina dvi kelionės taksi (45 doleriai), du bilietai į kiną (dar 41 doleris), vakarienė restorane dviem (175 doleriai) ir du kokteiliai bare (34 doleriai).

Ženevoje „meilės krepšelis“ beveik šešis kartus brangesnis negu Uzbekistano sostinėje. Taškente pasimatymas su mylimu žmogumi ir tos pačios pramogos atsieis tik 69 dolerius.

Antrąją vietą pagal pasimatymų brangumą užima Oslas. Norvegijos sostinėje kultūrinė programa ir pramogos įsimylėjėliams atsieis 262 dolerius. Trečiojoje vietoje - Niujorkas (225 doleriai).

Jei kalbėsime tik apie Europos miestus, tai po Ženevos ir Oslo eina Londonas (205 doleriai), Paryžius (198 doleriai), Florencija (171 doleris), Lisabona (136 doleriai) ir Praha (116 dolerių).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Zurnalistams

Zurnalistams portretas
Verciant straipsnius gal reiktu isversti ir valiutas. Nes doleris labai tinka ir lietuvai ir sveicarijai
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių