Quantcast

Kijevo teismas atsisakė skirti M. Saakašviliui namų areštą

  • Teksto dydis:

Kijevo teismas pirmadienį atsisakė patenkinti prokuratūros prašymą skirti buvusiam Gruzijos prezidentui ir dabartiniam Ukrainos opozicinės partijos „Naujųjų jėgų judėjimas“ lyderiui Michailui Saakašviliui kardomąją priemonę namų areštą, kol vyks tyrimas.

„Prokuroro prašymas dėl kardomosios priemonės namų arešto ištisą parą skyrimo įtariamajam M. Saakašviliui nepatenkinamas“, – pirmadienio vakarą paskelbė teisėja Larisa Cokol.

Ji pažymėjo, kad prokuratūra turi teisę apskųsti šį teismo sprendimą.

Kaip pranešė naujienų agentūros „Interfax“ korespondentas, teisėjai paskelbus sprendimą, teismo salėje buvę politiko šalininkai sveikino audringais aplodismentais ir džiugiais šūksniais.

Ukrainos policija penktadienio vakarą areštavo M. Saakašvilį po praėjusią savaitę surengto nesėkmingo teisėsaugos reido prieš šį Ukrainos prezidento Petro Porošenkos priešininką. Pirmadienio rytą M. Saakašvilis buvo atvesdintas į Kijevo teismą.

Generalinis prokuroras Jurijus Lucenka nurodė, jog 49 metų kovos su korupcija aktyvistas buvo sulaikytas dėl įtarimų, kad mėgino įvykdyti perversmą ir kad jo opozicinės partijos „Naujųjų jėgų judėjimas“ veiklą rėmė Rusija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tai

tai portretas
Reikia suprasti, kad Juodosios jūros pabalio kolonijos prievaizdu šeimininkai jankiai skirs Miša šlivsojedą :) Na, draugei komunistei daliai vėl teks rankas mazgotis ir kūrti legendas kaip ir apie "mažuosius karus ir antrą frontą Jedinstvos bunkeryje 1991 Sausio 13".

na ne visai kvailas tas Piotras

na ne visai kvailas tas Piotras portretas
Taigi P. Porašenka tepa slides. Teisingai paskui gali buti per velu.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių