Quantcast

Per homoseksualų paradą Kijeve suimta dešimtys žmonių

  • Teksto dydis:

Lydimas protestų ir saugomas gausių policijos pajėgų, sekmadienį Kijeve vyko homoseksualų paradas. Pareigūnai sulaikė mažiausiai 56 dešiniuosius demonstrantus, mėginusius sutrukdyti eitynėms. Parade dalyvavo apie 5 000 žmonių – panašiai tiek buvo ir saugumo pajėgų atstovų.

Kolonos priešakyje ėjo JAV ambasadorė Marie Yovanovitch ir europarlamentarė iš Vokietijos Rebecca Harms.

Prieš eitynių pradžią apie 150 vienos dešiniųjų radikalų grupuotės demonstrantų blokavo renginio maršrutą. Demonstrantai svaidė į policininkus benzino talpas. Penkiems pareigūnams, anot policijos, prireikė medikų pagalbos. Be dešiniųjų grupuočių prieš paradą protestavo ir daug žmonių, pasivadinusių „tradicinių šeimos vertybių gynėjais“.

Vėliau paradas vyko daugiausiai be incidentų. Jo dalyvių suskaičiuota dvigubai daugiau nei pernai.

Homofobija Ukrainoje smarkiai paplitusi. Priešingai nei kaimyninėje Rusijoje, čia žinybos, išduodamos leidimus gėjų ir lesbiečių eitynėms, mėgina demonstruoti toleranciją. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ne iškrypelis

Ne iškrypelis portretas
Pavojus gyvybei žemėje, ar šitie būtų atsiradę šioje žemėje jeigu jų tėvai būtų tokie kaip jie

gerai

gerai portretas
kam tuos hompidarus isviso leidzia ir tai masonu/zydu/ siekis moraliskai sugyvulinti zmonija ir sunaikinti nes mes jiems gojai/vergai/......

matomai, pederastai saugo pederastus

matomai, pederastai  saugo  pederastus portretas
nuo ukrainieciu tautos ......tradicines seimos gyneju, manau tai visas dziaugsmas kury ukrainieciu tauta issikovojo maiDaune is euro sojuzo ir amerikonu -pederastu ir lezbiu paradus....
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių