Quantcast

Kembridžo kunigaikštienė per daug silpna, kad galėtų vykdyti oficialias pareigas

  • Teksto dydis:

Kembridžo kunigaikštienė Catherine (Ketrin) dar kartą negalėjo atlikti savo karališkosios šeimos atstovės pareigos, kadangi vis dar kenčia nuo stipraus pykinimo.

Antro vaikelio besilaukianti princo Williamo (Viljamo) sutuoktinė šį negalavimą patyrė ir per pirmąjį savo nėštumą.

Dėl prastos savijautos ji nedalyvavo daugelyje renginių, atšaukė savo oficialią kelionę į Maltą, tačiau išreiškė viltį, kad vėliau šią savaitę galės grįžti prie savo įsipareigojimų ir dalyvaus vieno labdaros projekto organizuojamuose pietuose Londone.

Vis tik kunigaikštienė patvirtino, kad nesijaučia pakankamai gerai ir negalės dalyvauti organizacijos „The Art Room“ renginyje.

„Nuoširdžiai apgailestauju, kad negaliu būti su jumis visais ... šiuo jums visiems svarbiu metu. Kaip „The Art Room“ globėja aš labai didžiuojuosi matydama tą darbą, kurį atlieka ši labdaros organizacija... Aš tikiuosi, kad jūs praleisite nuostabią popietę. Priimkite mano nuoširdų atsiprašymą, kad negaliu prie jūsų prisijungti, bet tikiuosi, kad greitai turėsiu galimybę (jus) aplankyti“, – sakoma kunigaikštienės pareiškime.

Karališkosios šeimos atstovas sako, kad kunigaikštienė daugiau nėra numačiusi jokių renginių, ir būsimieji susitarimai „bus reguliariai peržiūrimi“.

Kai laukėsi pirmagimio, dabar 32 metų Catherine dėl nėščiosios pykinimo buvo atsidūrusi ligoninėje.

Williamo ir Kate pirmagimis George'as Alexanderas Louisas (Džordžas Aleksandras Luisas) gimė 2013 metų liepos 22 dieną Londono Švč. Marijos ligoninėje. Jis svėrė 3,8 kilogramo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių