Quantcast

JAV pirmosios ponios tėvams suteikta Amerikos pilietybė

  • Teksto dydis:

Slovėnijoje gimę Jungtinių Valstijų pirmosios ponios Melanios Trump (Melanijos Tramp) tėvai ketvirtadienį per natūralizacijos ceremoniją Niujorke tapo Amerikos piliečiais, naujienų agentūrai AFP patvirtino jų imigracijos reikalų advokatas Michaelas Wildesas (Maiklas Vaildsas).

Prezidento Donaldo Trumpo (Donaldo Trampo) uošviai Viktoras ir Amalija Knavsai davė pilietybės priesaiką, nurodė advokatas. 

Jis nepatikslino, kiek truko pilietybės suteikimo procesas, taip pat nenurodė, ar 48 metų pirmoji ponia buvo jų laiduotoja. 

D. Trumpas laikosi griežtos pozicijos imigracijos klausimu ir griežtai kritikuoja vadinamąją grandininę migraciją, kai natūralizuoti JAV piliečiai gali laiduoti už savo artimus giminaičius, kad šie gautų leidimą nuolat gyventi šalyje.

Respublikonų partijos prezidentas tvirtina, kad dėl tokios sistemos amerikiečiai praranda darbo vietas ir ji kelia grėsmę nacionaliniam saugumui. Jis pasisako už nuopelnais paremtą sistemą, kuri pirmenybę teiktų labiau išsilavinusiems anglakalbiams profesionalams.

Automobilių pardavimu Slovėnijoje užsiėmusiam Viktorui Knavsui ir tekstilės fabrike dirbusiai Amalijai Knavs yra daugiau nei 70 metų. Jie abu yra pensininkai, didžiąją laiko dalį praleidžia Jungtinėse Valstijose ir dažnai matosi su dukra bei anūku Barronu (Baronu).



NAUJAUSI KOMENTARAI

besmegenis

besmegenis portretas
siuo atveju nera jokio pasinaudojimo tarnybine padetim.Trumpiene juk piliete,per kalendorinius metus tevai gauna zalia korta(jokios korupcijos,o seimos susijungimas),gali oficialiai gyventiJAV,o po 3-5 riu metu patampa pilieciais.Elementaru ir nereikia jokio ranku miklumo,tik reikia vadovautis galiojanciais istatymais

...

... portretas
ŠLYKŠTUS pasinaudojimas savo tarnybine padėtimi.

juk

juk portretas
tai akivaizdi teisine korupcija salies su/demokratiniais/ principais kuo seka ir musu /globejai kas 1 galima kitiem tabu......
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių