Quantcast

JAV į raketų bandymus Irane atsakė naujomis sankcijomis

  • Teksto dydis:

Atsakydama į pastarosiomis dienomis Irane atliktą balistinės raketos bandymą, Donaldo Trumpo (Donaldo Trampo) administracija paskelbė taikanti naujas sankcijas 13 asmenų ir keliolikai bendrovių, pranešė penktadienį JAV Iždo departamentas.

Prezidento D.Trumpo patarėjas nacionalinio saugumo srityje Michaelas Flynnas (Maiklas Flinas) anksčiau šią savaitę sakė, kad JAV administracija „įspėja“ Iraną dėl sekmadienį įvykusio raketos bandymo ir paramos šiitams Jemene.

D.Trumpas penktadienį tviteryje parašė, kad „Iranas žaidžia su ugnimi – jie neįvertino, koks „malonus“ jiems buvo Barackas Obama (Barakas Oabama). Bet ne aš!“

Pirmosios D.Trumpo administracijos sankcijos taikomos toms Irano ir Kinijos bendrovėms ir asmenims, kurie Jungtinėse Valstijose laikomi remią Irano balistinių raketų programą ir Revoliucijos gvardiją.

„Tebesitęsianti Irano parama terorizmui ir balistinių raketų programos vystymas kelia grėsmę šiam regionui, mūsų partneriams visame pasaulyje ir Jungtinėms Valstijoms“, – pareiškė Iždo departamento finansinės žvalgybos tarnybai vadovaujantis Johnas Smithas (Džonas Smitas).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Akivaizdu, kad

Akivaizdu, kad portretas
Tai parodo arogancijos ir nemokėjimo diplomatiškai bendrauti. Tačiau tai atves JAV į aklavietę.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių