Quantcast

J. Skripal norėtų grįžti į Rusiją

  • Teksto dydis:

Julija Skripal, kuri kartu su savo tėvu buvo apnuodyta Didžiosios Britanijos Solsberio mieste, tikisi grįžti į Rusiją. Ji tai pareiškė interviu naujienų agentūrai „Reuters“.

Gautomis žiniomis, 33 metų J. Skripal gyvena slaptame bute Londone, ją saugo policija, kuriai leidus žurnalistams pavyko susisiekti su ruse.

„Noriu padėti tėvui, kol jis visiškai pasveiks. O ateityje aš tikiuosi grįžti namo, į savo šalį“, - pareiškė J. Skripal.

Pasak moters, ji džiaugiasi, kad liko gyva po pasikėsinimo. „Mes sveikome labai lėtai ir skausmingai“, - pridūrė ji.

J. Skripal taip pat užsiminė apie pagalbą, kurią jai siūlė Rusijos ambasada Londone. „Esu dėkinga už pasiūlytą pagalbą. Bet šiuo metu nenorėčiau naudotis jų paslaugomis“, - sakė ji.

Kovo 4 d. buvęs Rusijos GRU pulkininkas Sergejus Skripalis ir jo duktė Julija buvo paveikti nervus paralyžiuojančios medžiagos. Jie buvo rasti be sąmonės Solsberio mieste, kuris yra už 140 kilometrų nuo Londono.

Didžioji Britanija apkaltino Rusiją prisidėjus prie S. Skripalio ir jo dukters apnuodijimo. Maskva neigia turinti ką nors bendra su šiuo incidentu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
OH: "J. Skripal taip pat užsiminė apie pagalbą, kurią jai siūlė Rusijos ambasada Londone. „Esu dėkinga už pasiūlytą pagalbą. Bet šiuo metu nenorėčiau naudotis jų paslaugomis“..." - akivaizdu kad ŽINOMA kas į juos pasikėsino (aišku kad ne Rusija jei planuojama grįžt), BET - aišku ir tai kad užsieny gydymas efektyvesnis. Bet už tai tenka mokėt... kuo mokama, propaganda? :s
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių