Quantcast

ES nerengs donorių konferencijos, kol nėra Ukrainos pranešimo apie reformas

  • Teksto dydis:

Europos Sąjungos kaimynystės reikalų komisaras Johannesas Hahnas (Johanesas Hanas) penktadienį pareiškė, kad pirmiau laukiama Ukrainos naujosios vyriausybės pranešimo apie ketinamas vykdyti reformas ir tik tada galima tikėtis donorių konferencijos.

Briuselis jau ne pirmą kartą atideda planus sušaukti donorių konferenciją ir pasitarti kaip padėti šlubuojančiai Ukrainos ekonomikai. Anot J.Hahno, konferencijos data nebus numatyta, kol ES negaus „svarių pasiūlymų apie reformos gaires ir pirmuosius apčiuopiamus rezultatus“.

„Ar tai bus sausis, ar vasaris, – greitį nustatys (Ukrainos) vyriausybė“, – sakė jis, baigdamas dviejų dienų vizitą Kijeve po susitikimų su šios šalies politiniais lyderiais.
„Naujoji vyriausybė turės sparčiai imtis darbo konkrečių reformų vykdymo srityje“, – sakė J.Hahnas, neseniai perėmęs vadovavimą ES kaimynystės politikos ir plėtros grupei.

„Rinkėjai laukia to, tarptautinė bendruomenė, kurios paramos Ukrainai reikia, tikisi to, ir tai bus stipriausias įmanomas signalas, kad bet kokios pastangos destabilizuoti Ukrainą yra bergždžios“, – pažymėjo jis.


Šiame straipsnyje: UkrainaES politikaJohannesas Hahnaskaras Ukrainoje

NAUJAUSI KOMENTARAI

Kęstas Br.

Kęstas Br. portretas
Be moralės normų kapitalizmas pavirsta dykuma su Prezidente Dalia Grybauskaite, šaukiančia apie kaimynus su kruvinomis rankomis, supančius mus. Išrinkite po kiek laiko vėl į valdžią ir demonai bus suvaldyti. Koks cinizmas, kokia begėdiška reklama... Kur žiūri universitetai, mokyklos ir bažnyčios? Kapitalizmas be skrupulų sunaikina tuos lapelius, kurie gyvenimo medį daro saldžiu. Daugiau apie tai - guglinant žodžius: mokslas-studijos-ekonomika.

RUSAS

RUSAS portretas
Ne tuos zmones uzverbavo amerikieciai,is situ naudos ukrainai nebus
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių