Quantcast

Diplomatai: ES tarsis dėl naujų sankcijų Rusijai

  • Teksto dydis:

Europos Sąjungos (ES) užsienio reikalų ministrai dėl Ukrainos konflikto eskalacijos vasarį tarsis dėl naujų sankcijų Rusijai.

Kadangi po incidento Juodojoje jūroje Rusijos sulaikyti ukrainiečių jūreiviai nėra paleisti, pirmiausiai Vokietija ir Prancūzija gali paremti griežtesnes priemones prieš Rusiją, agentūrai „Reuters“ Briuselyje sakė ES diplomatai.

Šios dvi lyderiaujančios Europos šalys gruodį dar buvo prieš griežtesnius veiksmus ir vietoj to pasisakė už derybas.

Rusijos pasienio apsaugos laivai lapkričio 25 dieną užgrobė tris į Azovo jūrą plaukiančius Ukrainos karinius laivus. Jų įgulų nariai - iš viso 24 ukrainiečių jūreiviai - buvo sulaikyti. Ukraina kalbėjo apie karinę agresiją. Rusija tuo tarpu teigė, kad Ukrainos laivai nelegaliai buvo Rusijos teritoriniuose vandenyse.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nikodemas

Nikodemas portretas
ES tariasi, Rusija dirba:)

Anonimas

Anonimas portretas
Dėl to vamzdžio visi tik ir kariauja nepaskelbtą karą su rusais jau 30*metų. Dievas nuskriaudė Europą, naftą ir dujas atidavęs rusams, tai europeoidai ir siunta. Bandė porą kartų užkariauti— nepavyko. Dabar bando sugriauti iš vidaus. Tai čečėnus, tai gruzinus, tai chocholus sudurnina....Šlykštu stebėti iš šalies. Šlykščiausia tai, kad tie durninimui pasiduoda. O didžiausi šliužai tai lietuviai. Šitiems šlykštynėms išvis nėra lygių.

Anonimui

Anonimui  portretas
Paprasčiau ir lengviau būtų pasiųsti Putino Rusiją ant trijų raidžių, pritaikyti sankcijas ir tegul ruseliai čiulpia (žinda) apsikabinę savo naftos vamzdį.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių