Quantcast

D. Trumpas piktinasi į Rusiją vamzdynais iš Europos tekančiais doleriais

  • Teksto dydis:

NATO viršūnių susitikime Briuselyje dalyvaujantis JAV prezidentas Donaldas Trumpas (Donaldas Trampas) pareiškė, jog nepriimtina, kad į Rusiją iš Europos vamzdynais teka doleriai.

„Po mano praėjusių metų vizito NATO narės mano reikalavimu papildomai išleidžia milijardus dolerių. Tačiau to nepakanka. JAV išleidžia per daug. Europos sienos BLOGOS! Nepriimtina, kad vamzdynais į Rusiją teka doleriai!“ -  parašė D. Trumpas savo paskyroje socialiniame tinkle „Twitter“.

Kiek anksčiau trečiadienį JAV prezidentas pažėrė griežtos kritikos Vokietijai, pareiškęs, esą ši yra pakliuvusi į Rusijos „nelaisvę“ dėl per didelės priklausomybės nuo rusiškų dujų.

„Vokietija yra Rusijos belaisvė, nes iš Rusijos gauna labai daug savo energijos“, – sakė D. Trumpas per darbo pusryčius su NATO vadovu Jensu Stoltenbergu. 

„Mes giname Vokietiją, giname Prancūziją ir kitas šalis, o daugelis šalių sudaro sandorį dėl dujotiekio ir moka milijardus dolerių Rusijai į kišenę, – sakė jis. – Visi visame pasaulyje apie tai kalba; jie sako, jog mes mokame milijardus dolerių, kad apsaugotume jus, bet jūs mokate milijardus dolerių Rusijai. Manau, tai nepriimtina.“

Vokietijos kanclerė Angela Merkel atkirto D. Trumpui, kad Berlynas priima „nepriklausomus sprendimus“.

„Aš pati taip pat esu patyrusi Sovietų Sąjungos okupaciją dalyje Vokietijos“, – sakė A. Merkel, užaugusi komunistinėje Rytų Vokietijoje.

„Esu labai patenkinta, kad šiandien esame suvienyti laisvėje kaip Vokietijos Federacinė Respublika ir todėl taip pat galime vykdyti savo nepriklausomą politiką bei priimti savo nepriklausomus sprendimus“, – pažymėjo ji.



NAUJAUSI KOMENTARAI

na gali ir nesipiktint

na  gali  ir  nesipiktint   portretas
y Rusija teka vamzdziais ne doleriai ,o eurai ......gales Trampas tuoj dolerius susikist y subine ...

Psichol.

Psichol. portretas
Trumpai reikia pravalyti smegenys,matai nori uždrausti bendradarbiauti su Rusais .Manau atejo laikas jam pailseti,smegenys išeikvotos ,nemąsto protingai.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių