Quantcast

Brazilijos kalėjime susituokė už žmogžudystes nuteistos moterys

  • Teksto dydis:

Brazilijoje dvi moterys, nuteistos už šalį pašiurpinusias žmogžudystes, susituokė kalėjime, trečiadienį pranešė nacionalinė žiniasklaida.

30-metė Suzanne von Richthofen (Zuzanė fon Richthofen) buvo 18-metė, kai 2002-aisiais buvo nuteista kalėti 39 metus už tai, jog įkalbėjo savo tuometį vaikiną ir jo brolį nužudyti jos tėvus jų prabangiame name.

Žudikai užmušė merginos tėvus geležiniais strypais.

S.von Richthofen atmetė galimybę būti paleistai pirma laiko, kad galėtų likti Tremembės kalėjime San Paulo valstijoje su savo partnere Sandra Regina Sanchez (Sandra Regina Sančes). Ji atlieka 27 metų laisvės atėmimo bausmę už savo vaidmenį 2006 metais įvykdytame vaiko pagrobime, kuris pasibaigė įkaito nužudymu, kai nebuvo sumokėta išpirka.

Romantiški jausmai tarp abiejų moterų užsimezgė, kai jos susipažino dirbdamos kalėjime veikiančioje drabužių siuvykloje, nurodė žiniasklaida.

Prieš užmegzdama romaną su S.von Richthofen, atsivertusia į evangelikų tikėjimą, S.R.Sanchez draugavo su Elize Matsunaga (Elize Macunaga), kuri liūdnai pagarsėjo Brazilijoje, kai 2012 metų birželį nužudė savo vyrą verslininką Kitano Matsunagą (Kitaną Macunagą) ir sukapojo jo kūną.

Brazilija faktiškai leidžia vienalytes santuokas, nes 2011 metų Aukščiausiojo Teismo išaiškinimas skelbia, kad tai neprieštarauja šalies konstitucijai.

Tačiau ši šalis, kurios visuomenė yra gana konservatyvi, iki šiol nėra priėmusi įstatymo, pagal kurį vienalytės santuokos būtų oficialiai pripažįstamos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jankis

jankis portretas
va taip nori ir lietuviška leizbė daryt,nes kai ji į valdžią atėjo,tada nuo pydarų nebegalima lietuvoje praeit

bent

bent portretas
prieš vėlines nešiurpinkit tautiečių išsigimėles reklamuodami .........
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių