Quantcast

„Boeing“ supažindins oro linijų atstovus su „737 MAX“ lėktuvų įrangos atnaujinimais

  • Teksto dydis:

„Boeing“ šią savaitę supažindins daugiau kaip 200 viso pasaulio oro linijų pilotų, technikos ekspertų ir reguliuotojų su „Boeing 737 MAX“ orlaivių programinės įrangos ir pilotų treniravimo sistemų atnaujinimais.

Tuo tarpu oro linijos, tarp jų ir „Ethiopian Airlines“, kurios „Boeing 737 MAX 8“ lėktuvas sudužo šį mėnesį, nusinešdamas visų 157 orlaivyje buvusių žmonių gyvybes, tikina pasitikinčios „Boeing“ ir tęsiančios bendradarbiavimą su JAV aeronautikos milžine.

Vašingtono valstijos Rentono mieste vyksiantys „Boeing“ ir oro linijų atstovų susitikimai yra dalis pastangų pasiekti, kad visi dabartiniai ir daugelis ateities „Boeing 737 MAX“ operatorių bei aviacijos reguliuotojai imtųsi diskutuoti apie „Boeing 737 MAX“ lėktuvų programinės įrangos atnaujinimus, sakoma „Boeing“ pranešime.

Pasak „Boeing“ atstovės spaudai, susitikimai yra dalis daugelio asmeninių informacinių sesijų.

„Planavome ir planuosime papildomus susitikimus, kad pasiektume visus dabartinius ir ateities „Boeing 737 MAX“ klientus ir operatorius“, - sakė ji.

Trečiadienį prasidėsiantys susitikimai vyks po buvusių šeštadienį, kai Rentone su „Boeing“ diegiamais įrangos atnaujinimais susipažino trys didžiausios Jungtinių Valstijų oro linijos - „American Airlines“, „United Airlines“ ir „Southwest Airlines“.

„Lion Air“, kurios „Boeing 737 MAX 8“ lėktuvas sudužo pernai spalį, vykdomasis direktorius Danielis Pututas sakė, kad jo atstovaujamos oro linijos į Rentoną siųs du žmones - pilotą ir inžinierių.

Kaip skelbia amerikiečių žiniasklaida, šios savaitės susitikimai su oro linijomis rodo, kad „Boeing“ jau beveik užbaigė planuotus programinės įrangos atnaujinimus, kurie buvo reikalingi, kad „Boeing 737 MAX“ lėktuvai vėl galėtų skraidyti, tačiau šiuos atnaujinimus dar turės patvirtinti aviacijos saugos institucijos.

Po dviejų katastrofų pernai spalį Indonezijoje ir kovo 10 d. Etiopijoje, nusinešusių iš viso 346 žmonių gyvybes, „Boeing 737 MAX“ orlaivių skrydžiai yra draudžiami tol, kol bus paaiškintos tikslios tragedijų priežastys. Preliminarūs juodųjų dėžių duomenys parodė, kad Indonezijos „Lion Air“ ir Etiopijos „Ethiopian Airlines“ pilotų valdomų orlaivių katastrofos galėjo būti panašios.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Chm: "šios savaitės susitikimai su oro linijomis rodo, kad „Boeing“ jau beveik užbaigė planuotus programinės įrangos atnaujinimus, kurie buvo reikalingi, kad „Boeing 737 MAX“ lėktuvai vėl galėtų skraidyti" - tai ankstesnė PĮ buvo skirta keleivių ŽUDYMUI?..
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių