Quantcast

B. Netanyahu perspėja V. Putiną neperduoti ginklų į „neatsakingas rankas“

  • Teksto dydis:

Izraelio premjeras Benjaminas Netanyahu (Benjaminas Netanjahus) pirmadienį perspėjo Rusijos prezidentą Vladimirą Putiną neperduoti Sirijai modernios raketinės gynybos sistemos, po to, kai praėjusią savaitę šioje šalyje buvo numuštas vienas rusų lėktuvas.

„Ministras pirmininkas Netanyahu pasakė, kad perdavus modernias ginkluotės sistemas į neatsakingas rankas, regione išaugs pavojus, ir pridūrė, kad Izraelis ir toliau gins savo saugumą bei interesus“, – socialiniame tinkle „Twitter“ po lyderių pokalbio telefonu parašė B. Netanyahu atstovas Ofiras Gendelmanas.

Rusija anksčiau pirmadienį paskelbė, kad perduos Sirijos vyriausybei modernesnių raketinės gynybos sistemų S-300. Šis sprendimas buvo priimtas po praeitą savaitę įvykusio incidento, kai Sirijos oro erdvės gynybai reaguojant į izraeliečių antskrydį raketos numušė Rusijos karinį lėktuvą.

Rusija dėl žvalgymo lėktuvo „Il-20“ numušimo kaltino Izraelį ir sakė, kad rusų lėktuvas Sirijos ugnies linijoje atsidūrė dėl izraeliečių naikintuvų veiksmų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Žavu kad net ŽALIA: "... ir pridūrė, kad Izraelis ir toliau gins savo saugumą bei interesus" - tai Izraelis SAU leidžia kitas šalis laisvai bombarduot, o štai nuo jų gintis - negalima; aišku kad nauji raketų kompleksai Izraelio veiksmų (terorizmo) laisvę žymiai apribos.

Vitvla

Vitvla portretas
Tegul nebombarduoja svetimos valstybės!

Anonimas

Anonimas portretas
Užtenka ginti žydus.Okupavo dalį Sirijos teritorijos ir pasaulis nieko negali padaryti! Ir vėl dvigubi standartai!Gal jau laikas juos pačius pastatyti į vietą!
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių