Quantcast

Ukmergės rajone mokyklinį autobusą vairavo apgirtęs vyras

Ukmergės policijos pareigūnai praėjusią savaitę sulaikė neblaivų mokyklinio autobuso vairuotoją.

Ukmergės rajono policijos komisariato budėtojai penktadienio rytą gavo anoniminį pranešimą, kad geltonojo autobusiuko vairuotojas iš Krikštėnų kaimo į Ukmergės „Šilo“ pagrindinę mokyklą ketina vežti vaikus, tačiau pats yra neblaivus.

Apie 7 val. policijos patruliai Krikštėnuose sustabdė mokyklinį autobusiuką. Vairuotojo J.J. blaivumas buvo patikrintas alkoholio kiekio matuokliu. Jam buvo nustatytas 0,69 promilių girtumas - tai yra lengvas girtumo laipsnis.

Pasak policijos pranešimo, pažeidėjas buvo nušalintas nuo vairavimo, jam surašytas administracinės teisės pažeidimo protokolas.

Administracinės teisės pažeidimų kodekso 126 straipsnyje 1 d. numatyta, kad transporto priemonių vairavimas esant neblaiviam, kai nustatomas lengvas girtumo laipsnis, užtraukia baudą vairuotojams nuo vieno tūkstančio iki vieno tūkstančio penkių šimtų litų su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu nuo vienerių metų iki vienerių metų šešių mėnesių.

Policija reiškia dėkingumą pilietiškiems rajono gyventojams, kurie nėra abejingi ir pastebėję pažeidėjus apie tai praneša.

„Tai padeda išvengti nelaimių ir tampa drausminančiu pavyzdžiu“, - sako policija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Staska

  Staska portretas
Tokiam išgamai , teisės reikia atimt iki gyvos galvos . Kiek aukų galėjo būt ?

Kolchida

Kolchida portretas
Sugerovu pilietiskumas yra sulaikyti zmogu,kad palauktu kelias valandas ar visai nevaziuotu,o ne patyliukais iskusti,baisu kai skatinamas skundiku kultas
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių