Quantcast

Prostitutės savo intymias paslaugas siūlo „Facebook‘e“

Pasak mokslininkų, stambiausiuose pasaulio socialiniuose tinklalapiuose -  jau daugiau kaip 87 proc. asmeninių prostitučių puslapių.

Pamažu sekso vergės skverbiasi ir į „Facebook“, kur publikuojami jų teikiamų intymių paslaugų kontaktai. Tai pranešė Kolumbijos universiteto sociologijos profesorius Sudhiras Venkateshas, išspausdintame savo straipsnyje, žurnale „Wired“. Mokslininko teigimu, kai vienas iš populiariausių portalų pasaulyje „Craigslist“, talpinęs intymaus pobūdžio privačius skelbimus, praėjusių metų pabaigoje buvo priverstas uždaryti rubriką „Suaugusiems“, prostitutės persikėlė į socialinius tinklalapius.

 Profesorius S. Venkateshas savo straipsnyje samprotauja apie technologijų įtaką prostitucijos verslui ir prieina prie išvados, kad dabar nei vienas save gerbiantis vyras, norintis smagiai praleisti vakarą, nekiš nosies iš savo mašinos, kviesdamas moterį atsisėsti. Mokslininko tvirtinimu, jie naudojasi „Facebook“, kur įsiregistravo daugybė prostitučių.

Be to, tyrėjo manymu, 2011 metų pabaigoje „Facebook“ taps portalų lyderiu, kur bus patalpinta daugiausiai skelbimų apie teikiamas intymias paslaugas. Kadangi labai paprastas ir lengvas  priėjimas prie šio socialinio tinklalapio, ypač per mobiliuosius telefonus, prostitutės įkelia ir fotografijas, ir teikiamų intymių paslaugų „kainininkus“, tuo pačiu apseidamos be sutenerių ir kitų tarpininkų, pasiimančių didesnę dalį pelno.

Mokslininkas patikino, kad dar 2008 metais 25 proc. nuolatinių prostitučių klientų susisiekdavo su jomis  „Facebook“ (lyginant su 3 proc. „Craiglist“). O 2009 metais „Craigslist“, sulaukęs rimtų kaltinimų dėl prostitucijos ir prekybos žmonėmis propagavimo, pakeitė skyriaus „Erotinės paslaugos“ pavadinimą į rubriką „Suaugusiems“ ir pažadėjo atidžiai stebėti, kokie turinio skelbimai publikuojami. Įvairių ekspertų paskaičiavimais, šis skyrius portalo savininkams kasmet atnešdavo daugiau kaip 36 mln JAV dolerių pelno.


Šiame straipsnyje: Facebookprostitucija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Dar jei

Dar jei portretas
Įteisinta neteisėtų veiksmų pasekmės dar baisesnės negu neįteisinta....

Keista

Keista portretas
Kodėl vyrai perka prostitutes? Ar todėl kad negeba normalių santykių susikurti? Ar todėl kad normalių santykių nereikia?

dar jei

dar jei  portretas
suaugusi prostitute siulo savo paslaugas,dar galima suprasti-- valgyt nori,na bet kaip yra siulomi ir gatavai atvezami 1---5metu mazi vakai--- va cia tai kvepia issigimimu,todel ,kad nebutu tokiu nesamoniu,ir si darba dirbtu tik tie zmones kurie patys to nori ir sugeba be jokios prievartos,apie vaikus nera net kalbos, BUTINA PROSTITUCIJA ITEISINTI KAIP DARBA ,kad butu joms mokami pinigai ir uztikrinta pensija,o dabar laimi tik SUTENERIAI is policijos ir kitos marazmos,ir toks sexas dabar yra nesaugus,o siaip ,prostitutes,ar pavadinus jas streso sexsologem,butu tikrinamos gydytoju,tai reiktu valstybei pagalvoti,nes mes visi ismirsim ne tik nuo maisto,bet ir nuo veneriniu--infekciniu ligu,o vyrai impotentais taps jau ankstyvoje jaunysteje........
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių