Quantcast

Policija atskleidė nėščiosios nužudymą Klaipėdoje

Penktadienį, praėjus parai nuo gautos žinios apie kraupią nėščios moters žmogžudystę, uostamiesčio pareigūnai pranešė sulaikę įtariamąjį.

Ketvirtadienį sulaikytas žmogžudyste įtariamas 23 metų klaipėdietis.

Anksčiau vaikinas nebuvo teistas.

Panašu, kad tarp kaltininko ir nukentėjusiosios įvyko konfliktas. Mergina, greičiausiai, atsisakė mylėtis su vaikinu, šis įniršo ir paleido į darbą kumščius. Nukentėjusioji buvo mušama ir smaugiama.

Penktadienį pareigūnai pranešė, kad nusikaltimas atskleistas. Įtariamajam pateikti įtarimai dėl nėščios moters nužudymo. Teismas leido jį sulaikyti trims mėnesiams.

Gulėjo pusiau nuoga

Apnuogintas nėščios merginos kūnas buvo rastas ketvirtadienį apie septintą ryto Lypkių gatvėje. Velionę aptiko ankstų rytą į darbą skubėję žmonės.

Rudeniškai apsirengusios jaunos moters apatinė kūno dalis buvo apnuoginta. Net ne specialistai pamatę šį kraupų vaizdą pirmiausia pagalvojo, kad mergina buvo išžaginta.

Buvo aišku, kad jauna moteris patyrė žiaurų smurtą.

Sutinusi nuo patirtų smūgių, kruvina, ilgų tamsių plaukų mergina gulėjo numesta ant žolės. Po pirminės apžiūros dar nebuvo galima nustatyti, nuo ko ji mirė.

Mergina tikriausiai buvo nužudyta naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį.

Didokas nužudytosios pilvas vertė spėlioti, kad ji daugiau nei penkis mėnesius nėščia.

Po pietų pareigūnai jau žinojo, kad nužudytoji – 23 metų klaipėdietė.


Šiame straipsnyje: nužudymas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunas

Kaunas portretas
Prakeiktas žudike, tau ne vieta ant šios žemės, kad tave kas nors kalėjime peiliais subadytų. Tau niekada nebus atleista už negimusį nekaltą vaikelį ir jauną mamą, kuriai atėmei gyvenimo džiaugsmą. BŪK DAUG KARTŲ PRAKEIKTAS, NUSIŽUDYK PATS.

roberta

roberta portretas
Dieve dieve kur pasaulis ritasi

romka

romka portretas
karkit ta gaidy po truputi
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių