Quantcast

Po paklode slėpė pusę tūkstančio pakelių kontrabandinių cigarečių

Trakų rajono policijos pareigūnai gatvėje sulaikė vyrą, kuris, uždengęs paklode, nešėsi pusę tūkstančio pakelių kontrabandinių cigarečių.

Praėjusį penktadienį apie 11.15 val. Trakų rajono policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus Prevencijos poskyrio pareigūnai, tikrindami informaciją, Trakų mieste, Mindaugo gatvėje prie daugiabučio gyvenamojo namo pastebėjo einantį vyriškį, kuris nešėsi antklode uždengtą paketą.

Priėję prie vyriškio arčiau, pareigūnai pamatė, kad jis gabena kontrabandines cigaretes „NZ Gold Super Slim“.

Pasak policijos pranešimo, asmuo su kontrabandinėmis cigaretėmis buvo pristatytas į komisariato Operatyvaus valdymo poskyrį, kur buvo nustatyta vyriškio asmenybė. Paaiškėjo, kad tai - Trakų mieste gyvenantis 40-metis A.N.

Taip pat nustatyta, kad pakete buvo 500 pakelių kontrabandinių cigarečių „NZ gold super slim“ su Baltarusijos banderolėmis.

A.N. faktą dėl kontrabandinių cigarečių gabenimo pripažino, tai patvirtina asmens duotas paaiškinimas.

Administracinių teisės pažeidimų kodeksas numato, kad už akcizais apmokestinamų prekių laikymą, gabenimą, naudojimą ar realizavimą pažeidžiant nustatytą tvarką, gresia bauda  nuo penkių tūkstančių iki dešimties tūkstančių litų su šių prekių konfiskavimu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių