Quantcast

Muitininkai iš mašinų bakų ir variklių ištraukė tūkstančius cigarečių

Ketvirtadienį Kauno teritorinės muitinės pareigūnai Kybartų kelio, Kauno oro uosto postuose ir patruliuodami keliuose sulaikė nelegalių cigarečių už daugiau kaip 121 tūkst. litų. Kontrabanda gabenti rūkalai buvo slepiami kuro bakuose, variklyje, bagažinėje.

Pasak muitinės pranešimo, didžiausia rūkalų kontrabanda buvo surasta ketvirtadienio rytą į Kybartų kelio postą atvykusio Č.R. vairuojamame automobilyje „Audi“.

Nuo muitinės kontrolės slepiamą krovinį sudarė daugiau kaip 82 tūkst. vienetų cigarečių „Denim“ ir „Golden Gate“. Pažeidėjas rūkalus buvo išslapstęs beveik visame automobilyje įrengtose slėptuvėse - specialiai įrengtame kuro bake ir dujų balione, transporto priemonės slenksčiuose, variklio skyriuje, bagažinėje bei dvigubame dugne. Šio nelegalaus krovinio vertė didesnė nei 28 tūkst. litų.

Panašus rūkalų kiekis buvo rastas keliomis valandomis vėliau I.R. vairuojamame automobilyje „Audi“. Į postą atvykusi moteris žodžiu deklaravo, kad gabena tik du pakelius cigarečių. Tačiau, kilus įtarimų, muitininkai nusprendė transporto priemonę patikrinti detaliai.

Paaiškėjo, kad transporto priemonės slenksčiuose, variklio skyriuje ir specialiai įrengtuose kuro ir dujų bakuose buvo paslėpta beveik 80 tūkst. vienetų cigarečių „Golden Gate“ ir „Denim“. Krovinio vertė - daugiau kaip 27 tūkst. litų.

Pažeidėjams surašyti administracinių teisės pažeidimų protokolai, o nelegalūs cigarečių kroviniai ir juos gabenusios transporto priemonės sulaikyti.


Šiame straipsnyje: cigaretėskontrabandamuitinė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių