Quantcast

Kaunietis prarado ir automobilį, ir už jį sumokėtą išpirką

Prieš savaitę „Volkswagen Golf“ automobilį praradęs kaunietis savaitgalį už jį sumokėjo išpirką, tačiau mašinos neatgavo.

Šeštadienį 29 metų kaunietis Dofke pravardžiuojamam pažįstamam V.Krėvės prospekte perdavė 3 tūkst. litų. Tokia suma buvo pareikalauta už išpirką nešusio vyro motinai priklausantį 11 metų senumo „Volkswagen Golf“. Mašina prieš savaitę buvo pavogta prie Kauno klinikų.

Pinigus perdavusiam nukentėjusiajam Dofkė nurodė automobilio ieškoti aikštelėje, esančioje prie Partizanų gatvėje veikiančios parduotuvės. Iki nurodytos vietos nukulniavęs vyras motinai priklausiusios mašinos nerado, o Dofkė jau buvo išjungęs mobilųjį telefoną. Nukentėjusysis suprato buvęs apgautas ir patraukė į policiją, kuri pradėjo du ikiteisminius tyrimus: dėl automobilio vagystės ir sukčiavimo.

Nukentėjusiojo nurodytas įtariamasis Dofkė – policijai gana gerai žinomas asmuo, ne kartą įkliuvęs už gana nedidelius nusikaltimus.

Beje, nukentėjusiajam jo mašina – ypatingai brangi. Jis ją įvertino 15 tūkst. litų.


Šiame straipsnyje: sukčiaivagystė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Buzukis

Buzukis portretas
Kažkaip įtarimas kyla, kad tas bičiukas automobilius registruojantis mamos vardu irgi ne šventas avinėlis...

KEISTA FRAZĖ

KEISTA FRAZĖ portretas
GERB. žurnalistai, ar 15000,- litų yra maža suma?, ar galvojate, kad 2001 m. pagamintas golfas (rašėte , kad 11 metų senumo) tiek nekainuoja? Nesupratau ironijos, man asmeniškai daiktas ir už 1500,- litų yra labai brangus.

15000

15000 portretas
:))))) nu jau butu brangiausias golfas marijos zemei
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių