Quantcast

Kaune sulaikytas nužudymu įtariamas vyras

Ketvirtadienio naktį Kauno apskrities Patrulių rinktinės pareigūnai operatyviai sulaikė nužudymu įtariamą asmenį. Tai jau ketvirtas operatyviai pareigūnų atskleistas nužudymas Kauno mieste.

Pranešimas apie išgertuvių metu nužudytą vyriškį buvo gautas apie 1 val. nakties. Nuvykę policijos patruliai ties Savanorių pr. 222 namu sulaikė šiuo nusikaltimu įtariamą 46-erių metų G.S. Įtariamajam nustatytas 3,03 promilių girtumas. Bute rastas 54-erių metų ten gyvenusio R.B. lavonas su durtinėmis pjautinėmis žaizdomis krūtinės srityje ir sumušimais veide.

Kartą jau teistam už nužudymą. G.S. pareikšti įtarimai dėl nužudymo (LR BPK 129 str. 1 d.), jis sulaikytas 48 valandoms. Už nužudymą baudžiama laisvės atėmimu nuo septynerių iki penkiolikos metų.

Ikiteisminį tyrimą atlieka Smurtinių nusikaltimų tyrimo skyrius.

Pasak Kauno apskr. VPK Nusikaltimų tyrimo valdybos viršininko Gintauto Žukausko, pareigūnai praėjusiais metais sėkmingai atkleidė visus Kauno apskrityje užregistruotus nužudymus.

Pernai Kauno apskrityje užregistruota 60 nužudymų (Kauno m. - 30), jie visi atskleisti ir nustatyti įtariamieji. 47 baudžiamosios bylos (Kauno m. - 16) su nustatytais įtarimaisiais jau perduotos į teismą. Pasak pareigūno, pastebima, kad daugiausia vyrauja buitinio pobūdžio nužudymai.


Šiame straipsnyje: nužudymas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių