Quantcast

Kaišiadorietis jam patikėtą traktorių pridavė į metalo supirktuvę

Kaišiadorių rajone vyras jam patikėtą traktorių pridavė į metalo supirktuvę, pranešė policija.

Pirmadienį į pareigūnus kreipėsi A.B., kuris pranešė, kad V.J. pardavė jam patikėtą, pareiškėjui priklausantį traktorių „MTZ Belarus-82“. Padaryta turtinė žala įvertinta 7 tūkst. litų.

Traktorius rastas metalo supirkimo įmonėje.

Kaišiadorių rajono policijos komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl turto pasisavinimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

L

L portretas
Kokie trenkti- vietoj to, kad žemę dirbti, į metalo supirktuvę. Taip nukeliavo daugelio įmonių staklės. Dabar dirbti galima būtų, bet nėra su kuo- viskas savo laiku pateko į supirktuves.

bosas

bosas portretas
hahaha :) pragere traktoriu ir ismyzo

Trakas

Trakas portretas
Straipsniui parinkote netinkamą iliustraciją - tokio,koks čia parodytas, mąstantis žmogus į metalo supirktuvę nepriduotų. Kadangi nesu kaišiadorietis ir nežinau tokio poelgio aplinkybių, o žurnalistai nepasivargino apie jas parašyti, galimi tokie variantai: 1.Ūkininkas neišgalėjo mokėti normalios algos traktoristui, todėl turėjo samdyti alkoholiką, o šitam, prasidėjus abstinencijai, reikėjo bambalio. 2.Ūkininkas turėjo gerą traktoristą, bet jam atsibodo darbuotis su tokiu trantu, o gal ir negauti algos, tai nusprendė pasityčioti iš šeimininko. 3.Pas ūkininką dirbo narkomanas, o toks, prasidėjus ,,lomkėms", dėl dozės padarytų bet ką. Trantas ar tvarkingas tas traktorius buvo,nepateisinu tokio traktoristo poelgio ir užjaučiu ūkininką, kuris turėtų pagalvoti kam patikėti savo techniką. Atskira kalba apie metalo supirktuvės savininką - negi pelnas svarbiau už gerą vardą. Nesuprantu, kaip galėjo priimti tą traktorių be dokumentų, be savininko įgaliojimo. Rytoj lauksim ,,KD'' straipsnio apie traktorių MTZ, jo šeimininką ir nedorėlį traktoristą. Žiūrėsim, kuris variantas teisingas...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių