Quantcast

Į kanalizacijos šulinį įkritusį arklį ištraukė su traktoriumi

Antradienį Molėtų rajone, Žalvarių kaime, į kanalizacijos šulinį įkrito arklys. Jam išgelbėti pasitelktos ne tik ugniagesių pajėgos – prireikė ir traktoriaus.

Nelaimė įvyko apie 10 val., kai į roges pakinkytas arklys važiavo kaimo keliu. Važnyčiotojas nepastebėjo, jog pakeliui pasitaikė atviras kanalizacijos šulinys, todėl gyvulys į jį įkrito. Nekasdienį vaizdą pamačiusi šalia esančios parduotuvės darbuotoja nedelsdama iškvietė ugniagesius.

Molėtų rajono ugniagesių tarnybos viršininko pavaduotojas Dalius Ražana portalui 1kaunodiena.lt patvirtino, kad gyvūną pavyko išgelbėti.

„Į kanalizacijos šulinį buvo įsmukusi tik arklio užpakalinė koja. Neturime technikos iškelti beveik toną sveriantį gyvūną, todėl paprašėme vietinių ūkininkų pagalbos“, – pasakojo D. Ražana, užsiminęs, kad gelbėjimo darbams trukdė ir gausus sniegas.

Kuomet ūkininkai atgabeno traktorių, ugniagesiai arklį apjuosė gaisro gesinimo žarna, kurią prikabino prie traktoriaus ir nelaimėlį iškėlė iš šulinio.

„Kai ištraukėme arklį, savininkas jį vėl įkinkė į roges ir nuvažiavo – gyvulys nepatyrė jokių rimtų sužalojimų“, – tvirtino ugniagesys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių