Quantcast

Iš darbo išėjo neblaivus pasirodęs Panevėžio prokuroras

Neblaivus pasirodęs Panevėžio prokuroras Audrius Leonavičius išėjo iš darbo, rašo „Lietuvos rytas“.

Vasario 11-osios popietę Panevėžio policijos pagalbos paprašė Nemuno gatvės 12-ojo namo, buvusio bendrabučio, rūsyje esančio alaus baro darbuotoja. Ji teigė, kad aludėje triukšmauja ir prie kitų klientų kabinėjasi neblaivus vyriškis.

Pareigūnai triukšmadarį išvežė į policijos komisariatą. Čia paaiškėjo, kad tai 45 metų A.Leonavičius. Jam buvo nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 2,69 promilės.

Policijos pareigūnai A.Leonavičiui surašė protokolą dėl girto asmens pasirodymo viešojoje vietoje įžeidžiant žmonių orumą ir visuomeninę dorovę.

Šią administracinę bylą teisme ketinama nagrinėti kovo 22 dieną. Tačiau iki policijai surašant protokolą A.Leonavičius išėjo iš darbo. Vasario 26 dieną jis pasiprašė atleidžiamas iš darbo paties prašymu. Prašymas buvo patenkintas.

Panevėžio apygardos vyriausiasis prokuroras Justinas Pupka, žurnalistų paklaustas, ar A.Leonavičių išeiti iš darbo privertė bėdos dėl alkoholio, atsakė neigiamai. Jis tvirtino, kad dėl A.Leonavičiaus darbo ir elgesio jokių nusiskundimų nebuvo gavęs.

„Žmogus parašė pareiškimą išeiti iš darbo savo noru, toks jo apsisprendimas“, – teigė vyriausiasis Panevėžio apygardos prokuroras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Aš portretas
Iš darbo išėjo neblaivus pasirodęs Panevėžio prokuroras. Na, tai kas, kad išėjo? Aš kiekvieną dieną išeinu iš darbo, bet kitą dieną vėl ateinu. Gal ir jis ateis?

www

www portretas
jie visi muzikai hamai ir girtuokliai ir tokiems dar leidziama spresti zmoniu likimus tokius siusti i miska malku pjauti....

degradacija

degradacija portretas
vakaru europoje tokie bajeriai retenybe,o Lietuveleje tai norma. Alkoholiku, chroniu tauta. Nemoka gerti, nezino kas yra saikas.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių