Quantcast

Vilkikas sumaitojo į gatvę išėjusį vyrą, vairuotojas paspruko

Pirmadienį Kaune vilkikas mirtinai sužalojo garbaus amžiaus vyriškį. Apie 200 metrų žmogų gatve tempusio vilkiko vairuotojas paspruko.

Nelaimė įvyko po 11 val. Šilainių rajone. Nepatvirtintais duomenimis, 77 metų vyriškis į Žemaičių plento važiuojamąją dalį įžengė ne pėsčiųjų perėjoje. Nuo Kuršių gatvės važiavęs vilkikas nesustojo, rėžėsi į pėstįjį ir jį tempė apie 200 metrų.

Atvykę greitosios medicinos pagalbos medikai nelaimėliui niekuo nebegalėjo padėti.

Policija prašo atsiliepti visus įvykio liudytojus, nes vilkiko vairuotojas vis dar nesurastas. Tačiau Kauno apskrities policijos Kelių policijos valdybos viršininkas Alfonsas Tarasevičius vylėsi, kad bėglys bus surastas. Vertingos informacijos turėtų suteikti įvykį mačiusių žmonių apklausa. Gali būti, kad nelaimę užfiksavo ir netoliese įrengtos vaizdo stebėjimo kameros.

„Manau, kad vilkiko vairuotoją pavyks surasti. Įvyki matė daug žmonių. Taip pat buvo kalbų, kad vienas automobilis bandė vytis vilkiką“, – sakė A.Tarasevičius.

Jeigu tapote šio įvykio liudininku, skambinkite telefonais Kaune 8-37-303 200 (Kelių policijos budėtojams, visą parą) arba 8-37-303 248 (tyrėjai, darbo metu).


Šiame straipsnyje: avarija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių