Quantcast

Klaipėdoje žuvo iš prekybos centro ėjusi moteris

Pirmadienį, apie 8.10 val., Klaipėdoje, Baltijos prospekte, per avariją žuvo moteriškė.

52-ejų metų automobilio „Opel Vectra“ vairuotojas Rimantas S., važiuodamas nuo Taikos prospektu link Šilutės plento, partrenkė važiuojamojoje kelio dalyje buvusią moteriškę. Atvykę medikai jai niekuo nebegalėjo padėti.

Vairuotojas net negalėjo pasakyti, iš kurios pusės ėjo žuvusioji. Kol kas neaišku, ar avarija įvyko pėsčiųjų perėjoje. Nes nors ji yra įrengta, žmonės čia yra pratę trumpinti kelią ir savo takelius yra pramynę per gyvatvorę šalia pėsčiųjų perėjos.

Pagal ant kelio rastus daiktus spėjama, kad pensininkė ėjo iš prekybos centro. Gatvėje mėtėsi suplyšęs dovanų maišelis, dėžutė saldainių „Rafaelo“.

Pagal žuvusiosios drabužiuose rastus dokumentus nustatyta, kad tai klaipėdietė Elena K., gim. 1952 m., gyvenusi netoli avarijos vietos, kitoje gatvės pusėje.

Iš vairuotojo paimta kraujo dėl blaivumo ar girtumo nustatymo, o žuvusioji yra penkta avarijų auka uostamiesčio gatvėse nuo metų pradžios.

2012 metais Klaipėdoje žuvo trys pėstieji, vienas dviratininkas ir vienas motorolerio vairuotojas.


Šiame straipsnyje: avarijapėstieji

NAUJAUSI KOMENTARAI

alekas

alekas portretas
Kaip visada numuša už perėjos, o po to spėlioja ėjo per perėją ar šalia.Užtat yra daug šiknių vairuotojų, kurie lekia išdege akis, nepristabdo, nors žmones gatvėje.

ups

ups portretas
Vienas kaltas nebuna. Kalti abu. Dar neaisku ar per pereja ejo... Amzina jai atilsi... O vairuotojo tikrai gaila. Per kokia kvaisa trumparege bobute gali taip sau gyvenima susigadinti... Kartais ir pagalvoji, kuriam cia lengviau ir kuriam geriau... Ziauriai gaila abieju.

jo

jo portretas
pritariu 2-am! tie pestieji visad mano kad visagaliai.juk galit palaukt kol pravaziuos masina,kur lekiat akis isdege,net nepasizvalge,siaubas kazkoks.Gaila vairuotojo,uzjauciu
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių