Quantcast

Kaune mirtinai žmogų sužalojusio vilkiko vairuotojas dar nerastas

Antradienį Kauno policijos pareigūnai dar nebuvo sulaikę vilkiko vairuotojo, kuris pirmadienį nutrenkė ir 200 metrų vilko į pėsčiųjų perėją išėjusį vyriškį.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos viršininkas Alfonsas Tarasevičius antradienį patvirtino, kad eismo įvykį užfiksavo netoliese įrengta vaizdo stebėjimo kamera. Tačiau jos užfiksuotame įraše galima įžiūrėti tik vilkiko ir puspriekabės spalvas. Išplaukęs netgi ant jo šono esantis užrašas. Valstybinių numerių įžiūrėti neįmanoma.

A.Tarasevičius neatmetė galimybės, kad ir neryškaus vaizdo gali užtekti įvykio vietoje nesustojusio vilkiko indentifikavimui. Nemažai tikėtasi iš įvykio liudytojų. Įvykį matė daug žmonių, kalbėta, kad nestojusį sunkvežimį vijosi vienas lengvasis automobilis, tačiau galimi liudytojai į policiją kol kas nesikreipė. Todėl pareigūnams žinoma tik tiek, kad pirmadienį, apie 11.20 val. nuo Kuršių gatvės Žemaičių plentu važiavęs vilkikas rėžėsi į pėsčiųjų perėję ėjusį 77 metų vyriškį. Apie 200 metrų tempta auka mirė vietoje, o vilkikas nuvažiavo nė nestabtelėjęs.   

Jeigu tapote šio įvykio liudininku, skambinkite telefonais Kaune 8-37-303 200 (Kelių policijos budėtojams, visą parą) arba 8-37-303 248 (tyrėjai, darbo metu).


Šiame straipsnyje: avarija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių