Quantcast

Ant Mokyklos viaduko susidūrė du automobiliai

Antradienį, Klaipėdoje, apie 10.30, ant vadinamojo Mokyklos gatvės viaduko įvyko avarija, po kurios incidento dalyviams kilo neaiškumu dėl avarijos kaltininko.

23 metų automobilio „Opel Astra“ vairuotojas Dainius, važiuodamas viaduku, pamatė ant šaligatvio gulintį traukulių ištiktą žmogų. Jaunuolis pradėjo stabdyti savo automobilį norėdamas padėti nelaimėliui, tuo metu už jo du automobiliai suspėjo sustoti, o trečiojo automobilio vairuotojas, bandydamas išvengti atsimušimo į spėjusio sustoti „Audi“ galą, bandė prasprūsti tarp sustojusių automobilių ir atitvaro. Tačiau tarpas buvo per mažas.

Nepaisant įvykusios avarijos, Dainius, į kurio automobilį kiti neatsitrenkė, vis tiek priėjo prie gulinčio žmogaus, norėjo paversti bėdžių ant šono, tuo metu į įvykio vietą atskubėjo medikų ekipažas ir epilepsijos priepuolio ištiktą žmogų išvežė į ligoninę.

Incidento dalyviams kilo klausimų dėl jaunojo vairuotojo veiksmų, tad į įvykio vietą buvo iškviestas Kelių policijos ekipažas.

Dainius teigė, kad jeigu būtų sustojęs pagal Kelių eismo taisykles, ne ant viaduko, o toli apačioje ir būtų ėjęs link gulinčio žmogaus, tas galėjo ir numirti. Bet „Renault“ vairuotojas tvirtino, kad vis tiek negalima sustoti ant viaduko.

Pareigūnai, išklausę visų pusių argumentus, pasiūlė „Renault“ vairuotojui su „Audi“ vairuotoju užpildyti eismo įvykio deklaraciją kaltę prisiimant sau. Maža dėl kokių priežasčių gali pradėti stabdyti automobiliai, ar stirna išbėgtų į kelią, ar mažas vaikas staiga pasirodytų važiuojamojoje gatvės dalyje, o saugaus atstumo laikytis būtina.


Šiame straipsnyje: avarijaepilepsijapolicija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Felix

Felix portretas
Renault vairuotojui reikia pakartonianai i kursus,jei ant tiek tupas

renuske

renuske portretas
nesilaike saugaus atstumo ir leke,kaip viaduke iprasta,80..o dainius-saunuolis

linda

linda portretas
nu,ar čia vairuotojai??? Važiuodami miega :)
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių