Quantcast

„Youtube“ konkurentas „Vimeo“ gavo naują dizainą ir galimybes

Prieš penkerius metus pradėjusi savo veiklą video tarnyba Vimeo nuo šiol turės naują dizainą, kuris turėtų leisti vartotojams daug patogiau naudotis jos teikiamomis paslaugomis. Reikia paminėti, jog 2011 m. Vimeo vartotojų skaičius sudaro apie 4,2 mln., ir šis rodiklis nuolat auga.

Perkurdami puslapio dizainą ir struktūrą, kūrėjai siekė keleto tikslų. Pirmasis – tai vartotojų dėmesį sufokusuoti į video, atsisakant nereikalingų elementų, kurie galėtų blaškyti vartotoją. Antrasis – tai lengvesnis, patogesnis ir greitesnis darbas su šia tarnyba: daug kas buvo supaprastinta, optimizuota ir perdirbta, atsirado paaiškinimai ir pastabos. Trečias tikslas – tai vartotojų pageidavimų įgyvendinimas: nuo nedidelių pakeitimų iki naujų galimybių.

Reikia pažymėti, jog kūrėjai gana griežtai laikėsi šios video hostingo paslaugos idėjos ir filosofijos: Vimeo išlieka draugiška vieta video medžiagos dalijimuisi ir peržiūrai, kokybė turi viršyti konkurentų sprendimus, be to, neturi būti integruotos reklamos.

Naujas dizainas visų šalių vartotojams bus įdiegtas per kelias savaites.

Open Your Eyes to the New Vimeo from Vimeo Staff on Vimeo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių