Quantcast

„Firefox 12“ gaus perdarytą titulinį puslapį

Tapo žinomos kai kurios detalės apie naršyklės Firefox dvyliktą versiją, kuri kanale Aurora pasirodys iki vasario pradžios. Sprendžiant iš gaunamos informacijos, Mozilla specialistai ketina suteikti savo firminei naršyklei nemažai rimtų pakeitimų, tarp kurių bus ir perdirbtas titulinis puslapis, rodomas pagal nutylėjimą.

Tituliniame puslapyje pagal nutylėjimą atsiras funkcionali juosta, matoma nuotraukoje, kuri suteiks vartotojui galimybę pasiekti papildomas naršyklės funkcijas. Be to, vėliau bus realizuoti ir daug didesni patobulinimai, susiję su įvairių web aplikacijų, populiarių puslapių ir pokalbių programų talpinimu.

Tokiu būdu interneto naršykle galima bus pilnavertiškai naudotis vos ne iš karto tik ją įdiegus. Be viso kito, planuojama realizuoti naujos kortelės (New Tab) išvaizdos pakeitimus (bus panašu į Top Sites režimą, esantį Apple Safari), taip pat intelektualaus URL adreso automatinio užpildymo funkciją. Tikimasi, jog finalinė naršyklės Firefox 12 versija pasirodys pavasarį (neoficialiais duomenimis – gegužės mėnesio pabaigoje).


Šiame straipsnyje: firefoxnaršyklėITinternetas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių