Quantcast

Vilniaus rajone sulaikyti automobilio vagys

Šiandien bendras Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos ir Vilniaus rajono policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus Kelių policijos poskyrio ekipažas sulaikė du automobilio „VW Transporter“ vagis.

Kaip teigiama policijos pranešime, apie 4.15 val. Vilniaus r., Avižienių sen., Užubalių k. patruliuojantys pareigūnai pastebėjo nuo kelio Vilnius–Panevėžys nuvažiuojančius du automobilius „Hyundai“ ir „VW Transporter“. Pareigūnams kilo įtarimas, kad automobilis „VW Transporter“ gali būti vogtas, nes prieš tai buvo gavę pranešimą, kad Vilniuje, Žadeikos g. buvo pasikėsinta pavogti VW markės automobilį. Įtarimą sustiprino ir tai, kad automobilis „Hyundai“ paskui save tempė gabalą troso. Pareigūnai nedelsdami nusprendė patikrinti. Tačiau minėti automobiliai staigiai pasuko į Bukiškio k., gilyn į tamsą. Mokyklos g. pareigūnai pastebėjo stovintį „Hyundai“, kurio vairuotojas, spausdamas stabdžių signalus, laukė savo bendrininko. Tačiau jam teko nusivilti – vilnietį J. T., gim. 1984 m., pareigūnai  sulaikė.

Beieškodami antrojo automobilio, kieme Sodų g. pareigūnai pastebėjo ir „VW Transporter“, tačiau šio automobilio vairuotojas pareigūnams transporto priemonės dokumentų nepateikė ir kalbėti atsisakė. Apie galbūt vogtą automobilį pareigūnai pranešė Vilniaus aps. vyriausiajam policijos komisariatui. Netrukus paaiškėjo, kad šis automobilis pavogtas Vilniuje, Gabijos g. Pareigūnai išsiaiškino, kad pavogtąjį „VW Transporter“ vairavo vilnietis J. I., gim. 1982 m., o  „Hyundai“ salone, ant kilimėlio, aptiko pavogto automobilio magnetolą, rašoma Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato pranešime.

Trisdešimtmetis ir dvidešimt devynerių vyrai sulaikyti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

hjhjjh

hjhjjh portretas
nusaut urodus

savininkas vw

savininkas vw portretas
Atgavau auto viskas ok
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių