Quantcast

Švenčiantį uostamiestį sveikino kariliono garsai ir fejerverkas

Sutinkant Naujuosius po šviečiantį miestą tradiciškai sklido ir jo žmones sveikino kariliono garsai.

Ypatingo savitumo Klaipėdos garsiniam peizažui suteikiantys kariliono garsai pasigirdo 23..30 val.

Laikrodžių muziejaus kiemelyje Klaipėdos karilionininkai Kęstutis Kačinskas ir Stanizlovas Žilevičius skambino klasikinių kūrinių aranžuotes ir kalėdines giesmes.

Vidurnaktį uostamiesčio padangę nušvietė šventinis fejerverkas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

info Lietuvos žemė

info Lietuvos žemė portretas
Visiems visiems visiems Vengrijos įstatymų leidėjai gruodžio 17 dieną didele persvara nubalsavo už konstitucijos pataisą, uždrausiančią užsieniečiams pirkti žemės ūkio sklypus. Išsaugokim protėvių palikimą Lietuvą savo vaikams. Burkimės ir organizuokim referendumą. Nes ... Lietuvos žemių išpardavinėjimas užsieniečiams yra sukčių sumanytas Lietuvos naikinimas. Registracija: tel. 8 698 02118 pranciskus.sliuzas@kaisiadorys.lt

Audrius

Audrius portretas
Šiais metais Klaipėdos miesto fejerverkas tai buvo kažkas tokio, kaip 5 žmonės leistų fejerverkus. Atėjau pažiūrėt tikėdamasis kažko įspūdingo, tačiau likau labai nusivylęs. Kai pradėjo šaudyti miesto fejerverkus tai nebuvo suprast ten leidžia paprasti žmones ar Klaipėdos savivaldybės šventiniai fejerverkai. Tik patys paskutiniai fejerverkai (gal kokie 3-5), buvo kažkas tokio ko neturėjo paprasti miesto žmonės.

klp

klp portretas
buvom, klausem :) tik pacia pabaiga sunku buvo isgirsti del sprogimu..
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių