Quantcast

„Stumbro“ fasadą papuošė išskirtinės nuotraukos

Stipriųjų gėrimų gamintoja bendrovė„Stumbras" savo gamyklos sienas pavertė įspūdinga nuotraukų galerija. Išskirtinėse didžiulėse fotografijose, puošiančiose pastato fasadą, užfiksuoti „Stumbro" darbuotojai.

Pasak fotografijų autoriaus Gintaro Česonio, šis projektas - ne įprastas reportažas apie naujausius techninius įrengimus, gaminius ar apdovanojimus. Tai - menininko pasakojimas apie įmonės vidinį gyvenimą ir žmones, kurie čia dirba. „Stumbras" - vienas iš pavadinimų ar prekės ženklų, kuris itin asocijuojasi su Kaunu. Todėl susidomėjau įmonės pasiūlymu pažvelgti į kasdienius gamybos procesus kūrybiškai", - sakė fotografas.

Būdavo dienų, kai atėjęs į gamyklą G. Česonis fotoaparato taip ir neišsitraukdavo: jaukinosi aplinką, bandė pažinti gamybos procesus. „Tinkamos akimirkos reikia išlaukti", - sako fotografas. Sunkiausia, jo teigimu, buvo prisitaikyti prie gamyklos darbo ritmo. Pasak G. Česonio, darbo diena čia prasideda anksti, keičiasi pamainos, todėl menininkui nelengva prisitaikyti ir prie kasdienio vaikščiojimo į gamyklą kaip į darbą.

Fotografo darbai panaudoti ir „Stumbro" išleistame ateinančių metų kalendoriuje.

Vasaros pabaigoje pradėti fotografijos darbai užtruko gerą mėnesį. Pasak G.Česonio, „Stumbro" darbuotojai tik iš pradžių jautėsi kiek nedrąsiai, vengdavo pakliūti į kadrą. 


Šiame straipsnyje: StumbrasNuotraukos

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių