Quantcast

Rietavo konservatoriai į partijos pirmininkus siūlo N. Puteikį

Nors opozicinės Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) partijos Priežiūros komitetas uždraudė parlamentarui Nagliui Puteikiui eiti vadovaujamas pareigas partijoje, tačiau Rietavo konservatoriai iškėlė jo kandidatūrą į partijos pirmininkus, rašo „Lietuvos žinios“.

„Atsirado iniciatyvinė grupė, kuri palaikė jo kandidatūrą. Įvyko demokratinis procesas ir iš trijų kandidatų buvo išrinktas N.Puteikis. (...) Jeigu jo neiškelsime dabar, o partijos Priežiūros komiteto sprendimas bus atšauktas kaip neteisėtas, N.Puteikis visai neteks galimybės būti iškeltas“, - teigė TS-LKD Rietavo skyriaus pirmininkas Juras Beinušauskas.

Pasak TS-LKD Priežiūros komiteto pirmininko parlamentaro Arvydo Anušausko, komiteto sprendimai gali būti peržiūrimi iš naujo, jeigu pateikiama apeliacija.

„Ar N.Puteikis pateikė, aš nežinau“, - sakė A.Anušauskas.

Partijos Priežiūros komitetas vasario pabaigoje nusprendė, kad N.Puteikis kurį laiką negalės eiti vadovaujančių pareigų visų lygių TS-LKD organuose. Toks sprendimas priimtas reaguojant į TS-LKD Klaipėdos miestų skyrių sueigos pirmininko Arūno Barbšio skundą dėl netoleruotino parlamentaro elgesio.

N.Puteikio teigimu, A.Barbšys jį apskundė dėl to, kad N.Puteikis savo „Facebook“ paskyroje parašė, jog šis drauge su kitais vietos politikais ir valdininkais prisideda prie korupcijos ir dangsto nerūšiuotų šiukšlių degintojus.

Šiuo metu TS-LKD vyksta kandidatų į partijos pirmininkus kėlimas. Kandidatais jau iškelti Andrius Kubilius, Irena Degutienė, Kęstutis Masiulis.


Šiame straipsnyje: Naglis PuteikisKonservatoriai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Rinkėjas Petras

Rinkėjas Petras portretas
Tai beveik vienas sąžiningiausių TSLK žmonių,kuris tikrai gąžintų partijai gerą vardą,kovotų su korupcija,kuriam tikrai rūpėtų Lietuvos ateitis,o ne kova su rusų vėjo malūnais........

Maladec

Maladec portretas
Visų galų meistras tik savo pareigas , kaip seimūnas visai nevykdo ir uz ką alga gauna iš mūsų mokėtojų pensininkų.

siaubas..visiskai pasimeciau

siaubas..visiskai pasimeciau portretas
Rietavo konservatoriai nori perspjauti Garliavos patvorinius.........
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių