Quantcast

Politikai kvies diskutuoti viešai

Už ką balsuoti per artėjančius savivaldos rinkimus klaipėdiečiai galės nuspręsti  su politikais pabendravę viešose diskusijose.

Nuo šiol dešimt ketvirtadienių bus organizuojamos apskritojo stalo diskusijos "Kaip gyvensi, Klaipėda?", kurių metu prisistatys visos partijos, dalyvausiančios rinkimuose.

Kiekviena jų diskusijų metu pristatys siūlomas programas, komandą ir asmenybes.

Taip pat pasidalins mintimis, kaip jie valdytų uostamiestį, jeigu laimėtų rinkimus.

Diskusijose galės dalyvauti visi norintys klaipėdiečiai, kurie jų metu galės užduoti politikams jiems rūpimus ir aktualius klausimus.

Vienas iš šios diskusijos organizatorių Kazys Paulikas įsitikinęs, jog susipažinti su potencialiais kandidatais į savivaldybės tarybą aktualu turėtų būti kiekvienam miestiečiui.

"Viena pagrindinių rinkimų problemų yra ta, kad miestiečiai prieš ateidami balsuoti nepakankamai žino apie kandidatus, būsimuosius miesto lyderius. Dėl to ne visada gali tinkamai juos išsirinkti. Tad dabar suteiksime jiems tokią galimybę. Kad diskusijos būtų informatyvesnės, į jas kviesime ir politologijos dėstytojus", – kalbėjo jis.

K.Paulikas patikino, jog su partijomis susipažinti klaipėdiečiai galės ir peržiūrėję vaizdo įrašus internete –  visos apskritojo stalo diskusijos bus filmuojamos.

 

 


Šiame straipsnyje: rinkimai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių