Quantcast

Klaipėdos uoste sulaikyti policijos ieškoti lietuviai

Klaipėdos uoste sulaikyti du lietuviai, kurių ieškojo uostamiesčio ir Kretingos policija.

Ketvirtadienį Pakrančių apsaugos rinktinės Uosto užkardos pasieniečiai kartu su Klaipėdos Jūrų uosto policijos poskyrio pareigūnais Malkų įlankos kontrolės punkte nustatė, kad keltais iš Vokietijos ir į Švediją vyko du lietuviai, kurie yra ieškomi policijos. Vieno paieška paskelbta kaip įtariamojo nusikaltimu, kito - kaip asmens, vengiančio administracinės atsakomybės.

33-ejų vyras teisėsaugos pareigūnams įkliuvo, kai atvykęs keltu iš Vokietijos negalėjo pateikti asmens tapatybę patvirtinančių dokumentų. Jis pasieniečiams pateikė pažymą apie dokumentų praradimą, kuri buvo išduota pernai gruodžio 22 dieną Ispanijos policijos pareigūnų. Asmuo neregistruotas Lietuvoje, šiuo metu jis gyvena Vokietijoje.

VSAT pareigūnai nustatė, kad šis lietuvis yra ieškomas Klaipėdos policijos kaip asmuo, vengiantis administracinės atsakomybės. Įteikus šaukimą penktadienį atvykti į Klaipėdos policiją jis buvo paleistas.

Tą pačią dieną Klaipėdos uoste pareigūnai sulaikė 53-ejų klaipėdietį, susiruošusį keltu išvykti į Švediją. Pasieniečiai nustatė, kad vyras yra ieškomas Kretingos rajono policijos. Jis įtariamas padaręs nusikaltimą.

Tą pačią dieną sulaikytąjį uostamiesčio pasieniečiai perdavė paieškos iniciatoriams.

Pernai pasieniečiai iš viso sulaikė 604 asmenis, kurių dėl įvairių nusikaltimų ir pažeidimų ieškojo Lietuvos ir užsienio valstybių teisėsaugininkai.


Šiame straipsnyje: uostasnusikaltėliaipolicija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių