Quantcast

Klaipėdos areną sudrebino naujametinė „Žuvėdros“ fiesta

Antrus metus iš eilės Naujųjų metų išvakarėse uostamiestyje žiūrovai išvydo įspūdingą šokių ansamblio „Žuvėdra“ programą.

Bilietai į naujametinę klaipėdiečių numylėto ansamblio pasirodymą buvo išpirkti dar gruodžio viduryje. Arenos vadovams net teko pasitvirtinti praplėstus sėdimų vietų planus, nes kitaip tokio kiekio žiūrovų nebūtų buvę įmanoma sutalpinti.

Gruodžio 15– 31 dienomis „Žuvėdra“ aplankė visas 6 Lietuvos arenas. Širdis suvirpinusi kone dviejų valandų trukmės šiųmetė ansamblio programa buvo ne tik papildyta naujais šokių numeriais.

„Žuvėdrai“ gyvai grojo valstybinis pučiamųjų instrumentų orkestras „Trimitas", koncertuojantis su žymiausiais Lietuvos ir užsienio solistais, dirigentais ir kompozitoriais iš Anglijos, Vokietijos, Olandijos, Švedijos.

Kartu su „Trimitu“ Naujametę programą savo unikaliais, skambiais balsais papildė žavioji Vaida Genytė ir Merūnas Vitulskis.

Dar viena dovana žiūrovams - „Žuvėdros“ ir sparčiai visame pasaulyje populiarėjančio jaunojo akordeono virtuozo, Londono karališkosios muzikos akademijos studento, 2011 metų TV3 projekto „Lietuvos talentai“ nugalėtojo Martyno Levickio pasirodymas.

2012-ieji Klaipėdos universiteto sportinių šokių kolektyvui „Žuvėdrai“ buvo išskirtiniai metai. Gegužės mėnesį ansamblis iškovojo jau aštuntąjį Europos čempionų titulą, gruodžio mėnesį vykusiame pasaulio Lotynų Amerikos sportinių šokių ansamblių čempionate pelnė garbingą sidarbo medalį.


Šiame straipsnyje: ŽuvėdraKlaipėdos arena

NAUJAUSI KOMENTARAI

zin

zin portretas
Patiko ju pasirodymas.

GITA

GITA portretas
ZUVEDRA GALETU GERUS PINIGUS DARYT,BET NEDARO.RODYT SAVO PASIRODYMUS,VAZINET VISUR

non

non portretas
kad labai geras nepasakyciau.tik mazieji sokejai suzavejo.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių