Quantcast

Kauno socialdemokratų gretas paliko dar 20 partiečių

Per porą mėnesių socialdemokratų Kauno skyrius nukraujavo trečią kartą. Skyriaus pirmininkė įsitikinusi, kad tęsiasi buvusių įtakingų partiečių kerštas.

„LSDP Kauno m. skyriuje nebėra darnos, vienas kito supratimo kaip ir visoje partijoje. Nėra jokios strategijos, visa veikla apsiriboja politinės padėties arba tarpusavio santykių aiškinimu, apmiręs darbas grupėse. Išėjus anapilin Prezidentui A.M.Brazauskui partija liko be lyderio. Dėl šių priežasčių nematome prasmės būti socialdemokratų partijoje, todėl prašome išbraukti iš LSDP partijos sąrašų (stilius netaisytas – red. past.)“, – toks prašymas su 20 asmenų parašais pirmadienį atsidūrė Lietuvos socialdemokratų partijos (LSDP) Kauno miesto skyriaus pirmininkės Orintos Leiputės rankose.

Skyriaus pirmininkė prie to jau turėtų būti pripratusi – lapkritį ir gruodį iš partijos gretų pasitraukė dvi grupės po 20 žmonių. O.Leiputė mano, kad tokiems grupiniams partiečių sprendimams trauktis diriguoja buvęs partietis, Vidaus vandens kelių direkcijos vadovas Gintautas Labanauskas.

„Iš pirmadienį gautą raštą pasirašiusių asmenų, apie pusė dirba Vidaus vandens kelių direkcijoje. Manau, kad iš anksto suplanuota, jog iš partijos vis išeis po grupelę žmonių, kad apie praradimus nuolat būtų rašoma žiniasklaidos priemonėse“, – svarstė O.Leiputė.

G.Labanausko ir partijos nesutarimai apogėjų pasiekė spalį, kai vyko rudeninis miesto valdžios perversmas. Kartu su juo iš partijos pasitraukė ir ilgametė narė Antanina Medvedevienė, lapkričio 7-ąją iš socialdemokratų gretų buvo pašalintas Kauno tarybos narys Artūras Orlauskas. Socialdemokratų frakciją palikę politikai miesto taryboje įkūrė opozicinę frakciją „Dirbame Kaunui“, kuriai vadovauja G.Labanauskas.

O.Leiputė mano, kad pastarasis skyriaus nukraujavimas su socialdemokrato Kauno miesto vicemero Kęstučio Kriščiūno sulaikymu nėra susijęs. Skyriaus pirmininkės teigimu, šiuo metu skyriuje yra virš 800 narių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Glamuras

Glamuras  portretas
Pasigedau kultinės frazės "Partija tik stiprėja" ;))))))

Darosi nesaugu

Darosi nesaugu portretas
Išėjus Didžiajam Mokytojui STT tiek suįžūlėjo kad net komuniagas pradėjo klibinti,žodžiu prasidėjo biezpriedielas. Pats laikas dabar komuniagom tepti slides,geriausiai tai kuopelėmis po 20 člienų :)

sveikiname su atsinaujinimu

sveikiname su atsinaujinimu portretas
partija atsikrato balasto , žodžiu atsikrato stabdžių
VISI KOMENTARAI 24

Galerijos

Daugiau straipsnių