Quantcast

Jūrų muziejuje tradicinius eksponatų saugotojus keičia edukatoriai

Naujus metus Lietuvos jūrų muziejus pradeda maloniomis naujovėmis.

"Šį sausį kviečiame lankytojus ne tik grožėtis muziejaus ekspozicijomis, susipažinti su gyvūnais, bet ir pasivaišinti nemokama kava bei arbata, – sako muziejaus direktorė Olga Žalienė.

Tradicinius eksponatų saugotojus keičia eksponatų saugotojai-edukatoriai, kurie mielai bendraus su lankytojais, pasakos apie eksponatus, ves pristatomąsias ekskursijas, veiks nedidelės kūrybinės dirbtuvėlės, kurių lankytojai galės pasigaminti ir pasilikti prisiminimui jūrinės temos suvenyrą.

Muziejaus lankytojai kviečiame keliauti į Smiltynę 10 arba 11.30 val. išplaukiančiu keltu – persikėlę nemokamai bus atvežami autobusu iki muziejaus.

Patį vidurdienį jų laukia pažintis su muziejaus akvariumų gyvūnija, o pabendrauti prie kavos ar arbatos puodelio kviečiama 13-15 val.

Šį sekmadienį 12-15 val. muziejininkai edukatoriai padės jauniausiems lankytojams sukurti savo svajonių žuvį: vaikai galės nusispalvinti ir parsinešti namo žuvyčių figūrėles.

Ir šeštadienį, ir sekmadienį nustatytomis valandomis rengiami gyvūnų pristatymai jų šėrimo metu: gyvūnų prižiūrėtojai mielai dalinasi savo žiniomis apie Baltijos pilkuosius bei Rytų Atlanto paprastuosius ruonius, Šiaurės jūrų liūtus ir pingvinus.

Iki gegužės Lietuvos jūrų muziejus lankytojų laukia tik savaitgaliais nuo 10.30 iki 17 valandos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių